Partner / Back-end Programmeur Sylvestergroep 09-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Partner / Back-end Programmeur Sylvestergroep 09-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Sylvestergroep een sterk collectief Logo

  • Gezocht: partner / back-end programmeur (m/v).

Wie wordt onze nieuwe partner?

Een klein team heeft een groot idee. Het systeem en de applicatie zijn al in ontwikkeling.
Maar we hebben nu hulp nodig om de online applicatie lanceer klaar te krijgen en na lancering moet het verfijnd en onderhouden worden. We willen daarom graag in contact komen met een ambitieuze back-end webdeveloper die samen met ons aan de slag gaat om het idee tot een succes te maken. Het is een interessante uitdaging waar we de komende maanden voor willen gaan en jij mag meedoen!

Waar zijn we naar opzoek?

We zoeken een back-end programmeur (webdeveloper) met kennis van de volgende zaken:
Ons idee is al voor een groot gedeelte in WordPress ontwikkeld. Je kunt je weg hierin dus goed vinden en je kunt maatwerk (plugins/modules) ontwikkelen. WordPress heeft ter realisatie van het project onze voorkeur, maar het kan zijn dat jij uit jouw ervaring een betere suggestie kan opgeven. Daar staan we dan ook open voor om samen te bepalen hoe we de applicatie hiermee kunnen aanvullen.

  • PHP, MySQL hebben weinig geheimen voor je. Met Javascript/CSS, HTML en verschillende front end frameworks ben je goed bekend.
  • Je gelooft, net als wij, in kansen. Je hebt een no-nonsense mentaliteit, je bent innovatief en denkt in oplossingen.
  • Je bent zelfstandig, beetje eigenwijs maar samen sparren en kennis delen, omdat je dan met elkaar verder kunt komen, gaat je goed af.

Allemaal bekende termen, maar het belangrijkste vinden wij dat het met elkaar klikt en daarna aan de slag om samen met de webdesigner, marketing- en projectleider meerdere interessante kansen mogelijk te maken.

Wat je vinden kan bij ons!

Je wilt graag, met behoud van je vrijheid of ruimte voor eigen ontwikkeling, een stuk zekerheid (salaris) maar ook kans op bv winstdeling. Buiten dit project hebben we nog meer projecten op stapel staan en wie weet wat we met elkaar nog verder kunnen bereiken. Maar ook jouw ideeën waar je misschien al een tijdje meeloopt kunnen we wellicht samen realiseren.

Dan maken we graag kennis met je. Als de neuzen dezelfde kant opstaan, dan ontwikkelen we een mooie, voor ieder passende samenwerkingsovereenkomst!

Wie zijn wij?

Eigenlijk werken wij altijd achter de schermen voor onze opdrachtgevers. Zo hebben wij al diverse producten of diensten op de markt gebracht. Van het lanceren van campagne websites tot het succesvoller maken, of door moeilijke tijden loodsen, van ondernemingen.

Momenteel investeren wij veel tijd om ons idee te ontwikkelen. Onze missie is om deze online applicatie succesvol te kunnen lanceren. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie omdat jij de ambitieuze programmeur bent die wij zoeken? Neem dan contact met ons op!

Zie contactpagina om direct te reageren met korte toelichting en cv. Meer weten of wil je graag telefonisch al van gedachten wisselen? prima! wij (Robert, Gilli en Eva) beantwoorden je vragen graag.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelPhp Developer
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieHarlingen, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.sylvestergroep.nl/vacature/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.