Systeembeheerder Maandag 16-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Systeembeheerder Maandag 16-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Over de functie

Als systeembeheerder bij Maandag ben je verantwoordelijk voor het beheren en onderhouden van de IT-infrastructuur van de organisatie. Van het beheren en optimaliseren van netwerken en systemen tot het oplossen van technische problemen en het implementeren van nieuwe technologieën. Jij zorgt ervoor dat alle systemen optimaal functioneren en problemen snel worden opgelost. Daarnaast adviseer je collega's over het gebruik van verschillende systemen . Kortom, een veelzijdige en uitdagende rol waarin jij een cruciale bijdrage levert aan de efficiëntie en effectiviteit van de organisatie.

Bij de overheid kun je te maken krijgen met verschillende systemen voor het verwerken van aanvragen, afhankelijk van de specifieke afdeling waar je werkzaam bent. Een aantal voorbeelden van systemen die gebruikt kunnen worden zijn: Microsoft Windows service, Cisco, Linux en VMware.

Functie eisen

 • Een afgeronde MBO 4 opleiding in de richting van ICT of vergelijkbaar
 • Kennis van netwerkprotocollen en besturingssystemen
 • Analytisch vermogen en sterke communicatieve vaardigheden
 • IT certificering richting ITIL/ BISL - of er voor open staan dit te behalen
 • Kennis en ervaring met overheid automatisering;
 • Minimaal 1 jaar ervaring binnen het publieke domein

Dit bieden wij jou:

 • Een (vast) dienstverband bij Maandag® IT
 • Maandsalaris tussen de €2750 - €4500
 • Een uitdagende en afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid
 • Een uitgebreid opleiding- en trainingsaanbod binnen de Maandag® Academy om jouw ontwikkeling te stimuleren
 • Een persoonlijke Maandag® IT Recruiter als jouw contactpersoon die je kunt bereiken om mee te denken over jouw dagelijkse werkzaamheden, persoonlijke leerdoelen en andere zaken

Over het bedrijf

In dit digitale tijdperk is IT onmisbaar geworden voor bedrijven om efficiënt te kunnen werken en te blijven groeien. Maandag® IT staat voor meer dan alleen het oplossen van technische problemen. Het is een levensstijl waar professionals streven naar continue verbetering en innovatie. Het is het domein waar creativiteit en kennis samenkomen om oplossingen te vinden voor complexe vraagstukken. Of het nu gaat om het ontwikkelen van nieuwe software, het implementeren van cybersecuritymaatregelen of het optimaliseren van netwerken, Maandag® is de plek waar IT-specialisten hun passie kunnen uiten en hun vaardigheden kunnen laten zien. Binnen Maandag® IT is geen uitdaging te groot en geen probleem te ingewikkeld. Het is de plek waar professionals worden uitgedaagd om hun grenzen te verleggen en hun potentieel te benutten, want in de wereld van IT is er altijd ruimte voor groei en ontwikkeling.

Dus, als jij een passie hebt voor technologie en innovatie neem dan zeker contact met mij op via: 0657112698 of mail naar bas.lancee@maandag.nl of  reageer op de vacature en maak van iedere maandag een kans om te excelleren en te vernieuwen. Want in Maandag® IT is de toekomst digitaal en elke dag een nieuwe mogelijkheid om te laten zien wat jij in huis hebt.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Systeembeheerder die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelSysteembeheerder
Indicatie salaris (min – max]2750 – 4500
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)24 – 40
Contactgegevensbas.lancee@maandag.nl , 657112698 https://www.maandag.nl
Type contractVast
BrancheICT
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108207685?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.