Procesoperator Werk en Vakmanschap 26-04-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Procesoperator Werk en Vakmanschap 26-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Beschik jij over een afgeronde MBO opleiding, bij voorkeur in de voeding of procestechniek? Of heb jij ervaring als operator in de voedingsindustrie? Ben je bovendien bereid om in een 2- of 3-ploegensysteem te werken? Lees dan snel verder, want voor een professioneel en innovatief familiebedrijf in Leeuwarden zijn we op zoek naar Procesoperators!

Waar kom je te werken?

Je komt te werken bij onze opdrachtgever in Leeuwarden en bent actief bij een professioneel en innovatief familiebedrijf die jarenlange ervaring heeft in de voedselindustrie. Het bedrijf produceert onder eigen merk en opereert zowel nationaal als internationaal. Ze leveren met name ingredriлnten aan bakkerijen en staan zo helemaal vooraan in het proces van het maken van allerhande verschillende soorten voedsel. Naast de bakkerijen leveren ze aan de industrie en de Retail waarmee ze een verscheidenheid aan producten en dus ook werkzaamheden hebben. Op de werkvloer overheerst een gevoel van saamhorigheid waar hard werken wordt afgewisseld door veel humor waarbij een lach en een traan er zeker bij hoort. Het bedrijf houdt van korte lijntjes, efficiлnt werken en oplossingen op maat gemaakt voor de klant!

Hoe ziet jouw dag eruit?

Als Procesoperator ben je verantwoordelijk voor het bedienen en bewaken van de productielijn. Je zorgt ervoor dat het productieproces soepel verloopt en grijpt in bij eventuele storingen. Je voert controles uit op de kwaliteit van het product en grijpt in als dat nodig is. Daarnaast voer je onderhoudswerkzaamheden uit aan de productielijn en zorg je dat deze schoon en veilig blijft. Daarnaast voer je de benodigde voorbereidingen uit, zoals het afstellen van machines en het aanvoeren van benodigde (hulp- en) grondstoffen. Ook wissel je informatie uit met collega`s, medewerkers van de afdeling Kwaliteit, R&D en TD inzake de kwaliteit en voortgang.

Wat breng je mee?

Wij zoeken iemand die:

 • Minimaal MBO werk- en denkniveau heeft, bij voorkeur in de richting van procestechniek of voeding;
 • Ervaring heeft als Operator in de voedingsindustrie (pre);
 • Bereid is om in 2- of 3-ploegendienst te werken;
 • Je hebt kennis van en /of affiniteit met kwaliteitssystemen;
 • Je hebt geen problemen met regelmatig fysiek tillen van dozen of zakken tot 25kg;
 • Je bent bereid in drukke tijden over te werken.

Wat krijg je daarvoor terug?

 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een intensieve begeleiding vanuit opdrachtgever en Werk en Vakmanschap;
 • Een salaris tussen de € 2.100,00 en € 2.800,00 bruto per maand excl. ploegentoeslag o.b.v. een fulltime dienstverband;
 • Een eindejaarsuitkering;
 • 25 vakantiedagen op jaarbasis o.b.v. een fulltime dienstverband;
 • 9 ATV dagen op jaarbasis o.b.v. een fulltime dienstverband;
 • Reiskostenregeling;
 • Vakantiegeld 8,33% op jaarbasis o.b.v. een fulltime dienstverband.

Interesse?

Meer informatie over deze vacature? Of ben je enthousiast geworden en wil je in aanmerking komen voor deze functie? Neem contact op met Rieuwert Braaksma van Werk en Vakmanschap. Je kan hem bereiken via telefoon/Whatsapp: 06-57801823 en mail: friesland@werkenvakmanschap.nl

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProcesoperator Zetmeelextractie
Indicatie salaris (min – max]2318 – 3100
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensfriesland@werkenvakmanschap.nl , 657801823 onbekend
Type contractVast
BrancheTechniek
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directonbekend

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.