Werkvoorbereider Gas Eminent Groep 21-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Werkvoorbereider Gas Eminent Groep 21-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Voor deze opdrachtgever zijn we op zoek naar een werkvoorbereider die een onmisbare schakel vormt in het team. Samen met je collega's werkvoorbereiders draag je verantwoordelijkheid voor de planning, het technische en financiële resultaat van de projecten en speel je een cruciale rol binnen het netwerk.

Jouw taak is ervoor te zorgen dat het project volgens de vastgestelde normen op het gebied van tijd, kwaliteit en kosten van start kan gaan. Vanaf het moment van aanvraag tot aan de onderhoudsperiode ben je betrokken bij de projecten. Je onderhoudt direct contact met de opdrachtgevers en andere belanghebbenden.

Bij de voorbereiding van het werk zie je erop toe dat de interne beheersystemen, zoals ISO 9001, VCA en CKB, worden nageleefd. Je initieert, handhaaft en bevordert het kwaliteits-, veiligheids-, en milieubeleid op de projecten. Daarnaast zorg je voor een nauwkeurige registratie van de projecten door middel van rapportages.

Je leidt projecten in samenwerking met een uitvoerder en/of projectleider. Dit kan variëren afhankelijk van het project, waardoor je te maken krijgt met diverse opdrachtgevers, onderaannemers en collega's op de werkplek. Bovendien heb je veel overleg met de afdeling Planning en voer je administratieve taken uit, zoals het opstellen van rapporten, goedkeuren van uren en invoeren en archiveren van pakbonnen/leveringen.

 

Vacature eisen

  • Minimaal MBO+ werk -en denkniveau;
  •  Het is een pré als je kennis en ervaring met de G/W/E distributie in de ondergrondse infrastructuren;
  • Je denkt procesmatig en je werkt graag in teamverband;
  • In staat om zowel zelfstandig als in een team te kunnen werken;
  • Beheersing van de Nederlandse taal  in woord en schriftelijk;
  • Je bent stressbestendig en neemt verantwoordelijkheid.

 

FunctietitelWerkvoorbereider Gas
Indicatie salaris (min – max]2500 – 3500
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensj.luning@eminentgroep.nl , 06 - 41 60 77 70 https://www.eminentgroep.nl
Type contractVast
BrancheTechniek, Overig
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://eminentgroep.nl/vacatures/werkvoorbereider-gas-leeuwarden-1965618/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.