QA Manager Huhtamaki Nederland 15-04-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. QA Manager Huhtamaki Nederland 15-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Je collega komt het kantoor binnenlopen en vertelt dat er een audit gaat plaatsvinden. Altijd een beetje spannend, die audits, want de ISO-certificeringen zijn van groot belang voor de organisatie. Maar de spanning is al lang niet meer wat die geweest is.
Toen jij als QA Manager startte bij Huhtamaki Nederland was je vastbesloten om de kwaliteit omhoog te krijgen, zodat jullie audits met vertrouwen tegemoet konden zien. Samen met je team ging je aan de slag. Stap 1: de eisen écht goed begrijpen. Toen dat slaagde heb je een plan opgesteld om ervoor te zorgen dat de producten van Huhtamaki Nederland aan de eisen zouden voldoen. Er kwamen onder andere een aantal nieuwe procedures en trainingen voor medewerkers.

Door iedereen binnen Huhtamaki Nederland is er hard gewerkt om het plan te realiseren. Daarbij was jouw rol binnen het MT belangrijk om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen. Je hebt ook het kwaliteitsteam naar een hoger niveau gekregen. En een extra goed gevoel krijg je van je mensen; ze zijn zichtbaar trots op hun geleverde werk. 
Wat ben je blij dat je deze uitdaging met beide handen hebt aangepakt. En laat die audit maar komen!

Past het bij jou om processen te verbeteren, samen te werken en een duurzame relatie met zowel je team als onze klanten op te bouwen? Ben je stressbestendig, resultaat- en klantgericht? En vind je het leuk om proactief in contact te staan met klanten en collegae? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees snel verder voor meer informatie.  

Over de functie

 • Jij geeft proactief advies aan betrokken afdelingen en leidinggevenden als het gaat om wettelijke, organisatorische en milieutechnische aspecten;
 • Je bent verantwoordelijk voor het (door)ontwikkelen, realiseren en bijsturen van het kwaliteitsbeleid;
 • Je bent onderdeel van het MT en zorgt dat jouw projecten op de vergaderagenda staan;
 • Ook ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van controles op het functioneren van het Kwaliteitssysteem en het (laten) uitvoeren van (interne) audits en verificaties;
 • Als QA Manager weet je als geen ander hoe belangrijk het is om mensen goed op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen. Je bent een mensenmens en vindt het leuk om mensen te coachen en ze uit te leggen waarom iets belangrijk is;
 • Je hebt rechtstreeks contact met klanten over kwaliteit in de brede zin. Denk hierbij aan bijvoorbeeld klachten, audits en productspecificaties;
 • Je bent op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving en zorgt daarnaast voor de benodigde certificeringen op het gebied van hygiëne.

Waar ga je werken?


Wij zijn Huhtamaki Nederland B.V. Vanuit Franeker ontwikkelen, produceren en verkopen wij een breed assortiment molded fiber-verpakkingen; eierdozen, eiertrays, cup carriers en diverse beschermende verpakkingen. We staan bekend om onze kwaliteit, flexibiliteit en innovaties. 
Er wordt hard gewerkt en het kan soms hectisch zijn, maar we zijn er voor elkaar, met heel veel fijne collega’s. Je gaat werken binnen onze Kwaliteitsdienst, een team met drie medewerkers. We werken veel samen met diverse afdelingen, iedereen is bij ons gelijk, we zijn continu in ontwikkeling en dagen ook jou daarin uit.

Wat vragen we van jou?

 • Ben jij een ervaren QA Manager en heb je een HBO werk- en denkniveau?;
 • Ben jij een expert op het gebied van relevante wet- en regelgeving en certificering? Spreek je de taal van de betrokken instanties en weet je de processen soepel te laten verlopen?
 • Ben jij communicatief vaardig? Communiceer jij makkelijk en helder op alle niveaus en met alle betrokken partijen?
 • Vind jij het leuk om het gesprek aan te gaan met mensen? En weet je de organisatie op een natuurlijke manier mee te nemen? 
 • Hou je van uitdaging en ben je een verbinder? Sta jij vooral tussen de collega’s – niet alleen op de afdeling, maar ook in de fabriek? 
 • En ben jij ondernemend? Dat is mooi, want we zijn altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Samen met onze klanten spelen wij continu in op kansen in de markt. Jij en je collega’s werken hier maar wat graag aan mee.

Ja? Reageer dan direct! 

Wat krijg je van ons?

•    Als QA Manager kom je direct bij ons in dienst, wij binden graag goede mensen;•    Een salaris van tussen de € 70.500, - en € 85000, - gebaseerd op ervaring;•    De ruimte en vrijheid om jezelf te blijven ontwikkelen bij een organisatie die blijft innoveren. Bij Huhtamaki Nederland staan wij nooit stil;•    Een uitdagende en zelfstandige functie binnen een organisatie met een prachtig toekomstperspectief en impact op een beter milieu; •    Collegiale en energieke collega’s die graag samen met jou de wereld een stukje duurzamer maken.


Solliciteren


Gaat jouw hart sneller kloppen van deze vacature? Wacht dan niet te lang met solliciteren en grijp deze baan voordat een ander ermee vandoor gaat. 

Solliciteren is erg eenvoudig: in drie kleine stappen is het al gebeurd! 
1.    Klik op ‘reageer direct’.
2.    Vul je gegevens in en upload je cv.
3.    Klik op verzenden.

Voor vragen over de functie en/of de procedure kun je contact opnemen met Anna Guldemond (Consultant bij Huhtamaki Nederland) op telefoonnummer 06-25355627. 

Acquisitie


Voor al onze vacatures werken wij intensief en exclusief samen met Effectus-HR. Door de expertise die we hiermee in huis hebben, zijn wij ervan overtuigd dat we voor deze vacature een meer dan geschikte kandidaat gaan vinden. Ongevraagd kandidaten voorstellen wordt daarom niet op prijs gesteld. Huhtamaki Nederland aanvaardt geen ongevraagde hulp van bureaus. Toegestuurde cv’s door bureaus zonder zoekopdracht van de afdeling HR worden gezien als eigendom van Huhtamaki Nederland. Er zal geen vergoeding worden betaald in geval de kandidaat ingehuurd wordt door Huhtamaki Nederland als gevolg van deze verwijzing of via andere middelen. 

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelQa Manager
Indicatie salaris (min – max]5000 – 6000
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , 625355627 onbekend
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieFraneker, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijhuhtamaki.com/solliciteren?solnr=877&utm_medium=jobboards&utm_source=nvb&utm_campaign=QA_Manager_EFG01534_&utm_id=EFG01534

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.