Secretaresse Driessen 07-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Secretaresse Driessen 07-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

 • In jouw functie ondersteun je de manager, projectleiders en teams bij het plannen, organiseren, voorbereiden en notuleren van bijeenkomsten voor interne en externe netwerken.
 • Naar eigen inzicht verricht je administratieve en secretariële taken ten behoeve van de manager, de teams en projecten.
 • Hierin verzorg je agenda- en mailbeheer en telefonische afhandeling van de manager. Stel je prioriteiten en signaleer en onderneem je waar nodig passende actie.
 • Als secretaresse plan en notuleer je overleggen met GGD Groningen en GGD Drenthe op het gebied van infectieziektebestrijding en forensische geneeskunde.
 • Je signaleert knelpunten en ontwikkelingen op het werkterrein en informeer en adviseer je teams en collega's hierover.
 • Als secretaresse ben je ook werkzaam voor projecten. Je ondersteunt de projectleiders bij bijvoorbeeld de projectplanning en budgetbewaking. Ongevraagd wijs je de projectleider en projectleden op knelpunten in het proces. Je organiseert themabijeenkomsten en je volgt relevante ontwikkelingen die je deelt met de projectleider.

Je werkt 24 uur per week op locatie in Leeuwarden. Je hebt de mogelijkheid om hybride te werken. Werkdagen zijn in overleg. Je start zo snel mogelijk en je krijgt een contract voor 1 jaar. Er is kans op verlenging!

Vacature eisen

Als secretaresse ben jij flexibel en oplossingsgericht. Je bent proactief, je wacht niet tot een vraag bij je komt, maar je speelt al in op mogelijke vragen. Je bent assertief en durft de manager te vragen om prioriteiten te stellen. Je bent goed in het bewaken van zijn agenda.

Daarnaast:

 • Je hebt een afgeronde mbo-niveau 4 diploma.
 • Je hebt aantoonbare ervaring als secretaresse/managementassistent.
 • Je bent flexibel en oplossingsgericht.
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Je hebt ervaring met het ondersteunen van projecten. Je bent in staat om overzicht te bewaren en overstijgend naar een project te kunnen kijken.
 • Je hebt vaardigheid in het verwerken van informatie. Zo verzamel, digitaliseer, bundel en verspreid je stukken ten behoeve van het project.

 

FunctietitelSecretaresse
Indicatie salaris (min – max]2485 – 3588
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)16 – 24
Contactgegevensvrf@driessen.nl , 582051011 https://www.driessen.nl/
Type contractTijdelijk
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://banners.recruitmenttechnologies.com/adnetwork/servlet/advertBeans.TrackingServlet?seid=160539331&t=101&cid=DRSS-NL&vid=29617

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.