Ondersteuner PO&O Driessen 17-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Ondersteuner PO&O Driessen 17-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Als ondersteuner Personeel, Organisatie & Ontwikkeling (PO&O) ben je werkzaam binnen de sector Personeel, Organisatie en Ontwikkeling. Samen met je collega's zorg je voor ondersteuning aan de corporate recruiters. Je neemt zoveel mogelijk administratieve handelingen uit handen en denkt actief na wat beter kan. Je ontzorgt op deze manier de corporate recruiter en deze kan volledig op jou vertrouwen.

Een voorbeeld van je dagelijkse werkzaamheden:

 • Het contact onderhouden met kandidaten en bijvoorbeeld uitnodigen van sollicitanten voor sollicitatiegesprekken
 • Het reserveren van vergaderruimtes en het versturen van Teams-uitnodigingen voor sollicitatiegesprekken, in overleg met verschillende agenda's en secretariaten
 • Het publiceren van vacatures op interne en externe wervingskanalen
 • Administratieve afhandeling bij aanname van een kandidaat
 • Het bijhouden van de centrale mailbox en agendabeheer en verwerken van gegevens in de systemen: Connexys en Topdesk
 • Naast het werving en selectie vakgebied, help je de afdeling ook op een aantal andere taken. Bijvoorbeeld het inplannen en regelen van de spreekuur afspraken bij onze bedrijfsarts. Het vastleggen van acties en het opstellen van de agenda bij verschillende overleggen.

Je werkt 32-36 uur per week voor minimaal 6 maanden. Belangrijk is dat je beschikbaar bent op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag, omdat je samen met je duo collega zorgt voor een goede bereikbaarheid en verdeling van de werkzaamheden.

Vacature eisen

Als ondersteuner PO&O ben je een organisatorisch en administratief talent met een nauwkeurige en gestructureerde werkhouding. Je controleert je eigen werk en let op belangrijke details voordat een vacature geplaatst wordt. Je bent communicatief vaardig, maakt verbinding en bewaakt je eigen grenzen.

Daarnaast:

 • Ben je handig met Teams, OneNote, Outlook, Excel en Word
 • Heb je werkervaring in een vergelijkbare functie
 • Heb je een afgeronde secretariële/administratieve opleiding in de richting personeelszaken of vergelijkbaar

 

FunctietitelMedewerker Personeelsadministratie
Indicatie salaris (min – max]2666 – 3784
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensgemeenteleeuwarden@driessen.nl , 629637956 https://www.driessen.nl/
Type contractTijdelijk
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://banners.recruitmenttechnologies.com/adnetwork/servlet/advertBeans.TrackingServlet?seid=161230949&t=101&cid=DRSS-NL&vid=30065

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.