Administratief Ondersteuner AtHomeFirst 30-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Administratief Ondersteuner AtHomeFirst 30-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Expertises

  • Samenwerkingen

  • Werkgebieden

  • Ervaringsverhalen

16 uur Sneek 2.399,49 - 2.858,27

Ga voor de leukste baan! Kies voor zelfontplooiing, geld verdienen, kennis en ervaring opdoen binnen een professionele organisatie om zo je talenten te ontdekken en lever daarmee een bijdrage aan de samenleving. Heb jij zin in een leuke uitdaging, kies je voor een tussenjaar of een bijbaan die er echt toe doet? Bij AtHomeFirst deze vrije tijd leerzaam invullen en ook tijd over houden voor je vrienden, familie of je gezin. Voor onze vestiging in Súdwest-Fryslân zijn wij op zoek naar een gedreven collega:

Administratief ondersteuner voor 16 uur per week.

Jouw nieuwe baan;
Vanuit ons kantoor in Sneek zal jij in jou functie het team van cliëntregisseurs administratief ondersteunen. Onder jou takenpakket zal onder andere vallen; indicaties administratief verwerken in Nedap(Ons) , het beheren van diverse mailboxen en het administratief verwerken van mutaties. Je vindt het niet erg om de telefoon aan te nemen en de hier uit voort komende acties/terugbelverzoeken uit te zetten.

Waar ga je werken?
Bij AtHomeFirst is er oprechte aandacht is voor onze mensen; medewerkers en de cliënten. Als medewerker sta je op de eerste plek, zodat jij ervoor kan zorgen dat de cliënten de ondersteuning ontvangen die zij nodig hebben. Je bent er niet zomaar één uit duizenden, want voor ons is iedereen van toegevoegde waarde.
We zijn betrokken bij elke cliënt, iedereen is uniek en heeft zijn of haar eigen behoeftes. Op basis daarvan ondersteunen we onze cliënten. Op het gebied van huishoudelijk werk, maar ook met individuele begeleiding.
Werken bij AtHomeFirst is jezelf ontwikkelen in een veilige haven en je verbonden voelen aan de mensen om je heen. Het is een plek waar je de aandacht voor elkaar en waardering voor het werk oprecht kunt ervaren. Samen kunnen we het.

Ons team
Je komt te werken in een klein maar hecht team. Gezamenlijk wandelen en/of lunchen is iets waar we graag tijd voor vrij maken.

Wie ben jij?
Een collega die zich administratieve processen snel eigen kan maken. Het betreft een dynamische baan waar ondersteuning wordt gevraagd voor ons teams begeleiding. Je bent computer vaardig en kent de mogelijkheden van Outlook, Word en Excel. Daarnaast vind je het leuk om vele diverse taken op je te nemen en ben je goed in prioriteren en schakelen. In deze functie is het kunnen afstemmen van taken cruciaal. Kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel. Het belangrijk dat je de Nederlandse taal goed beheerst (zowel mondeling als schriftelijk). We zijn op zoek naar iemand die affiniteit heeft met de zorgsector.

Ons aanbod voor jou
Een leuke functie voor bepaalde tijd. In eerst instantie zal het voor de duur van een jaar zijn, met intentie voor een verlenging van het contract. Het is een mooie uitdaging bij een jonge organisatie met volop kans op eigen inbreng. De beloning is gebaseerd op de Cao VVT 35, afhankelijk van jouw ervaring.

Sollicitatieprocedure
Spreekt deze vacature jou aan? Onze Recruiter, , of één van haar collega's neemt vervolgens contact met jou op. Voor vragen kun je Sanne bereiken via .

Is deze vacature niet helemaal wat je zoekt? Wij kijken graag met jou mee naar de mogelijkheden bij AtHomeFirst.

Administratief Ondersteuner Sneek parttime

16 uur Sneek 2.399,49 - 2.858,27

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAdministratief Ondersteuner
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)16 – 16
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractBijbaan
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieSneek, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.athomefirst.nl/kom-je-bij-ons-werken/administratief-ondersteuner-sneek-3546

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.