AVG Officer Verantwoordelijk Waddenvereniging 11-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. AVG Officer Verantwoordelijk Waddenvereniging 11-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Ontdekken

Wil jij vanuit je financiële expertise een bijdrage leveren aan het behoud van de Waddenzee? Standplaats Harlingen, 40 uur.

Waar staat de Waddenvereniging voor?

De Waddenvereniging komt met 35.000 waddenliefhebbers op voor de rust, ruimte en ruige natuur van het Waddengebied. Uit liefde voor het kwetsbare Waddengebied, dat we willen beschermen en behouden voor toekomstige generaties. Dat doen we door schadelijke activiteiten te beperken en de natuur te herstellen. Altijd in verbinding met de natuur én de mensen om ons heen. Wij zijn een particuliere, onafhankelijke en kritische vereniging. Al onze standpunten zijn gebaseerd op feiten en wetenschappelijk onderzoek.

De dagelijkse activiteiten van de vereniging worden georganiseerd door ruim 20 gepassioneerde medewerkers vanuit het kantoor in Harlingen. In dit team is een vacature ontstaan voor een Hoofd Finance

Wat ga je doen?

Henk Postma

Wat ga je doen?

Als Hoofd Finance ben je verantwoordelijk voor de gehele financiële functie van de vereniging, inclusief de financiële processen en systemen, de administratie, projectenadministratie, rapportages en verslagleggingen. Als ervaren en gedreven professional ben je de financieel sparringpartner van de directeur en de penningmeester in het bestuur van de vereniging. Je geeft leiding aan een klein team met een financieel administratief medewerker en een projectcontroller. Bovendien fungeer je als financiële vraagbaak binnen de organisatie. Je zorgt voor diepgang in financiële en bedrijfseconomische vraagstukken en onderwerpen.

Als Hoofd Finance speel je een cruciale rol in het effectief en efficiënt financiële beheer en de strategische planning van de vereniging. Met jouw expertise en leiderschap draag je bij aan het succes van de organisatie en het behoud van de Waddenzee.

Je activiteiten omvatten:

 • Leidinggeven aan het finance team;
 • Managen van de Financiële administratie en de Projectenadministratie;
 • Verzorgen van managementinformatie, rapportages en de financiële verslaglegging;
 • Geeft leiding aan de financiële aspecten van het jaarplan en budget proces en bewaakt de voortgang;
 • Fungeren als financieel sparringpartner van de directeur, de penningmeester van de vereniging en overige collega's binnen de Waddenvereniging;
 • Je adviseert over alle financiële aspecten van beleid en strategie;
 • Risicomanagement en als AVG Officer verantwoordelijk voor het AVG-beleid

Wat neem je mee?

Je werkt gestructureerd en combineert een hands-on mentaliteit met het vermogen de grote lijnen te kunnen overzien. Je bent in staat om complexe financiële informatie op een begrijpelijke manier te presenteren, het belang van bepaalde financiële maatregelen of strategieën te benadrukken en anderen te overtuigen om actie te ondernemen op basis van financiële analyses en prognoses. Daarnaast ben je integer en heb je een analytische blik op de cijfers. Je bent representatief, standvastig, communicatief vaardig en staat bekend om je helikopterview. Jouw positieve houding en collegialiteit zorgen voor een goede sfeer en effectieve samenwerking binnen de Waddenvereniging. Je voelt je verbonden met de doelstelling van de Waddenvereniging.

 • HBO+ opleidingsniveau, richting Bedrijfseconomie, Accountancy of Finance;
 • Minimaal 8 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Ervaring met leidinggeven aan een team;
 • Goede kennis van financiële processen en systemen;
 • Ervaringen met het aanpassen en verbeteren van financiële processen en systemen
 • Analytische en cijfermatige instelling;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Klant- en servicegericht;
 • Flexibel en stressbestendig.

Wat bieden wij?

 • Een maand salaris (o.b.v. 40 uur) van € 5.000 tot € 6.000 mede afhankelijk van ervaring, competenties en opleiding.
 • Een vergoeding woon - werk verkeer (tot 100 km enkele reis), een ruime pensioen- en vakantiedagenregeling
 • We zijn een kleine organisatie met veel impact. We bieden je een warm team en werk waarmee je echt verschil kunt maken voor de Wadden.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProject Management Officer
Indicatie salaris (min – max]5000 – 6000
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieHarlingen, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://waddenvereniging.nl/organisatie/vacatures/vacature-hoofd-finance/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.