Service Engineer Randstad 19-04-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Service Engineer Randstad 19-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Functieomschrijving

Vaar jij op dit moment niet de juiste koers in je carrière? Dan is dit misschien een mooie kans voor jou als echte techneut! Wij zijn namelijk op zoek naar een service engineer bij Wajer Yachts. Dit is een Fries familiebedrijf met een prachtige locatie aan het water in Heeg. Het gaat hier om een functie voor lange tijd, en een functie waarbij je een groot deel van het jaar in het buitenland bent!

wat bieden wij jou
 • Meteen een contract bij Wajer Yachts
 • (Friese) nuchterheid op de werkvloer
 • Kosteloos je vaarbewijs 1&2 halen, als je wil
 • Passend salaris en voorwaarden bij jouw ervaring
 • Internationaal met het kloppende hart in Friesland
 • Groot deel v/h jaar te vinden in het buitenland
wie ben jij

Jij bent zeer klantgericht, gestructureerd en organisatorisch sterk. Je hebt een hoog energieniveau, je bent enthousiast en weet ondanks het dynamische hoogseizoen altijd scherp te blijven. Door jouw werkervaring ben je erg zelfstandig en ben jij snel op je gemak in wisselende omgevingen. Communicatief ben jij erg sterk en weet jij op de juiste manier jouw kennis over te dragen.

In deze functie werk jij tijdens het vaarseizoen (april tot en met oktober) voornamelijk in het buitenland. In overleg met jouw leidinggevende wordt er een jaarplanning gemaakt zodat jij precies weet wanneer je thuis bent. Zo kan er rekening worden gehouden met bijvoorbeeld belangrijke familiegebeurtenissen. Daarnaast beschik jij over:

 • Een afgeronde Mbo-opleiding, niveau 3 of 4 opleiding in een technische richting;
 • Ervaring als monteur in de jachtbouw of automotive is een pre;
 • Een sterk technisch inzicht;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Bereidheid om meerdaags te reizen voor technische klussen buiten Frankrijk en Spanje;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.
wat ga je doen

Als service engineer ben jij onderdeel van het team Care Techniek. De teams van deze afdeling zitten verspreid over onze servicehubs die gevestigd zijn in Zuid-Frankrijk en Spanje. Tijdens het vaarseizoen (april t/m oktober) werk jij veel samen met je collega`s Operations van de afdeling Care in Frankrijk en Spanje. Daarnaast werk jij het hele jaar nauw samen met je collega-technici en de Technische Service Managers.

Jij zorgt er samen met jouw collega's elke dag voor dat de jachten in technische top staat zijn en blijven! Jouw voldoening haal je uit tevreden eigenaren, die mede dankzij jouw inspanning elke dag weer kunnen genieten van hun Wajer. Hierbij een greep uit jouw taken:

 • Het opsporen en oplossen van storingen, zowel mechanische, elektrotechnische als software gestuurde installaties;
 • Het schoonmaken en schoonhouden van machines en gereedschappen;
 • Kleine administratieve handelingen verrichten zoals het bijhouden van uren en werkzaamheden;
 • Het repareren en vervangen van onderdelen, installaties of systemen waaronder aandrijving, besturing, HVAC, navigatie, leidingwerk en specifieke technische scheepssystemen. Het functioneel testen en in bedrijf stellen van deze werkzaamheden;
 • Inventariseren en diagnosticeren van technische werkzaamheden en het plegen van onderhoud voor de jachten.
waar ga je werken

Wajer Yachts is een Nederlands familiebedrijf met een internationaal werkveld. Hoewel ze op verschillende plekken ter wereld gevestigd zijn, zijn de locaties in Heeg en Lemmer (Friesland) het kloppende hart van Wajer Yachts. Hier wordt met een team van ongeveer 200 collega’s gewerkt aan de ontwikkeling, het design, de bouw en het testen van zo’n 40-50 jachten per jaar.

Het is een professionele organisatie waarin er diverse ontwikkeltrajecten klaarliggen, als jij wilt investeren in je eigen toekomst. Sowieso mag jij kosteloos vaarbewijs 1 & 2 halen. Altijd handig als jezelf eens een boottochtje gaat maken. Wajer heeft naast de standaard vrijdagmiddag borrel, ook nog een personeelsfeest, bouwvakborrel en kerstborrel en deze feestjes worden groots aangepakt.

sollicitatie

Zie jij jezelf hier werken? Solliciteer dan en we hopen jou snel te spreken.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelService Project Engineer
Indicatie salaris (min – max]3200 – 3200
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensmmanoord@nl.randstad.com , 623352958 onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheTechniek
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/Kk9rp2K21LaYNK27L9LN

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.