Tekenaar Lautenbag Architectuur 22-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Tekenaar Lautenbag Architectuur 22-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Ben je een echte maker met praktische inslag? Ben je graag betrokken bij het hele bouwproces? En ben je leergierig of wil je juist jouw kennis overbrengen op jonge professionals? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lautenbag Architectuur in Leeuwarden is op zoek naar een:

Bouwkundig tekenaar
(met ambitie of ervaring)
28 - 40 uur

Werken bij Lautenbag
Werken bij Lautenbag is werken in een klein team van bevlogen vakmensen. Je krijgt veel vrijheid, vrijheid om jouw eigen verantwoordelijkheid te pakken. Als jonge professional kun je veel leren van de ervaren architecten in het team. Ben je de ervaren tekenaar? Dan kun je juist bijdragen aan de groei van de jonge professionals.

Het werk dat we doen is uitdagend, afwisselend en geeft veel voldoening. Je bent betrokken bij alle fases in de bouw en jouw werk leidt tot zichtbaar resultaat .

We zijn een klein team en dat betekent dat we veel samendoen. Daarom vinden we gezelligheid op kantoor belangrijk. Naast het werk hebben we met enige regelmaat spontane activiteiten en ook één keer per jaar een buitenlandse excursie.

Waar Lautenbag Achitectuur voor staat:

Een gebouw maken blijft voor ons een bijzonder proces. We vinden dat een gebouw waarde moet toevoegen aan zijn omgeving. Dit betekent niet alleen dat onze ontwerpen in hun omgeving moeten passen. We werken ook graag met lokale ondernemers en materialen.

We vertalen bouwwensen van onze klanten met veel plezier naar slimme, duurzame en eigentijdse oplossingen. Het spelen met vorm, ruimte, licht en materiaal fascineert ons. We leveren graag verrassend en bijzonder maatwerk, tot in de puntjes.

We zijn persoonlijk betrokken bij de projecten en begeleiden van ontwerp tot en met uitvoering. Met onze partners en deskundigen realiseren we particuliere opdrachten, woningbouwprojecten en utilitaire projecten van hoge kwaliteit. We hebben oog voor detail zonder de grote lijn uit het oog te verliezen.

Wat kunnen we je vertellen over de functie?
Als tekenaar bij Lautenbag ben je er om onze projecten technisch goed uit te voeren. Je maakt een samenhangende set van tekeningen die leiden tot offertes en vergunningen. Als jonge professional kun je doorgroeien naar projectcoördinatie. Als ervaren tekenaar pak je deze werkzaamheden er vanzelfsprekend al bij.

Wat je concreet gaat doen is:
Tekenwerk
• Je maakt de tekeningen bij elke fase van het bouwproces. Dit varieert van het digitaal uitwerken van het schetsontwerp, het voorlopig ontwerp, de bestekstekening en de werktekening;
• Je bereid de vergunningaanvraag voor of verzorgt dit zelf;
• Na het definitieve ontwerp maak je de berekeningen van het bouwbesluit.
Projectcoördinatie
• Je onderhoudt contact met de opdrachtgever, aannemer, gemeente, adviseurs en constructeurs;
• Je begeleidt de aannemer pro-actief met als doel het idee van het ontwerp daadwerkelijk in de praktijk tot stand te laten komen;
• Je woont bouwvergaderingen bij;
• Je zorgt voor een goede vastlegging van gemaakte afspraken in (bouw)verslagen.

Wat zoeken wij in jou?
Om in de functie van Bouwkundig tekenaar succesvol te zijn, ben je een maker met een praktische inslag. Je werkt nauwkeurig, waarbij je de balans vindt tussen detail en dat wat er nodig is. Je kunt buiten kaders denken, hebt een kritische blik en jouw ruimtelijk inzicht is als tekenaar vanzelfsprekend.

Ook herken jij jezelf in onderstaande punten:
• Hbo werk- en denkniveau (bouwkundige richting) en minimaal drie jaar ervaring bij een architectenbureau of in de bouw;
• Mbo werk- en denkniveau (bouwkundige richting) en minimaal vijf jaar ervaring bij een architectenbureau of in de bouw;
• Ervaring met Autocad is een pré. Als je met andere pakketten wilt werken, bijvoorbeeld Revit, is dat bespreekbaar.

Wat kan Lautenbag Architectuur jou bieden?
Je komt te werken in een team van bevlogen vakmensen. Daarbij bieden we jou naast een plezierige werkomgeving en een afwisselende baan een marktconform salaris. Ontwikkeling vinden we bij Lautenbag belangrijk en we bieden je dan ook persoonlijke begeleiding, vrijheid en eigen verantwoordelijkheid.

Solliciteren en de procedure
Als jij een goed gevoel hebt gekregen bij deze functie, wacht dan niet en solliciteer gelijk. Stuur je motivatiebrief en CV/LinkedIn-profiel naar . Als je een portfolio hebt, mag je deze direct meesturen. Solliciteren is mogelijk tot en met zondag 9 juli a.s.

Om een goed beeld van elkaar te krijgen bestaat de sollicitatieprocedure uit twee gesprekken. Na de gesprekken is het mogelijk om een dag(deel) meel te open op kantoor om te ervaren of we een goede match voor elkaar zijn.


Voor vragen met betrekking tot de functie kun je contact opnemen met op telefoonnummer .

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Lautenbag Architectuur bv
Voorstreek 5, 8911 JH Leeuwarden
Dijkweg 16, 8713 KD Hindeloopen


KvK Leeuwarden: 82374570
BTW nr. NL862441171B01

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBouwkundig Tekenaar
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)28 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://lautenbagarchitectuur.nl/vacature/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.