Service medewerker Belastingtelefoon Driessen 27-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Service medewerker Belastingtelefoon Driessen 27-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Als medewerker service ben jij het visitekaartje van de Belastingdienst en beantwoord je diverse eerstelijns vragen van burgers over inkomstenbelasting. Dankzij de systemen waarmee je werkt, kun je snel en volledig de juiste antwoorden geven. Lukt het je niet om meteen antwoord te geven dan schakel je de vraagbaak in of schakel je indien nodig door naar de juiste afdeling?

Onze medewerkers bij de Belastingdienst zetten zich vol enthousiasme in om burgers helder en duidelijk te informeren, en streven er altijd naar om elk gesprek met een positief gevoel af te sluiten. Na ieder gesprek zorg je bovendien voor een nauwkeurige afhandeling. Deel uitmaken van ons team betekent ook dat je volop kansen krijgt om je professionele vaardigheden te ontwikkelen en je carrière te laten groeien.

Ontwikkel jezelf:

Je begint met een betaalde opleiding van 14 weken. Wij zorgen er niet alleen voor dat je jezelf continu kunt ontwikkelen, maar bieden je ook een aantrekkelijk salaris van €16,64 bruto per uur en een eindejaarsuitkering. De eerste opleiding start na de vakantie op 21 augustus 2024! Wil je later starten? Ook in september en oktober starten er opleidingen dus vraag naar de mogelijkheden.

Vacature eisen

Jij bezit goede kennis van de Nederlandse taal en hebt een hoge mate van verantwoordelijkheid en servicegerichtheid, daarnaast:

  • Ben je digitaal vaardig en kun je schakelen tussen verschillende systemen;
  • Beschik je over minimaal mbo 4 werk en denkniveau en rekenvaardigheid;
  • Kun je goed luisteren en vragen stellen, communicatief sterk;
  • Ben je in het bezit van een gezonde portie doorzettingsvermogen.

Beschikbaarheid:

Tijdens de theorie blokken ben je beschikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 16:30 uur. Ga je bellen in de opleiding (praktijkweken), dan is dit in vier dagen en ben je de woensdag vrij; het is belangrijk dat je de gehele opleiding beschikbaar bent en geen vakantie hebt gepland de eerste 18 weken na je startdatum. Na de opleiding vragen we één dag tot 18:00 beschikbaar en je vindt het geen probleem om één dag avond te werken tot 20:00 uur (voor werken in de avonduren ontvang je een extra toeslag). Daarnaast ben je vrijdagmiddag beschikbaar tot 17.00 uur.

 

FunctietitelMedewerker Klantenservice
Indicatie salaris (min – max]16 – 16
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensbelastingdienstleeuwarden@driessen.nl , 06-29637915 https://www.driessen.nl/
Type contractTijdelijk
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://banners.recruitmenttechnologies.com/adnetwork/servlet/advertBeans.TrackingServlet?seid=161911776&t=101&cid=DRSS-NL&vid=30184

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.