Stage Videograaf/Fotograaf Compion B.V.;BrandDogs;Online Media Koffer;Social Media Koffer 30-04-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Stage Videograaf/Fotograaf Compion B.V.;BrandDogs;Online Media Koffer;Social Media Koffer 30-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Stage videograaf/fotograaf 2024

Wij zijn Compion, aangenaam! Wij zijn een corporate communicatiebureau uit Leeuwarden, met liefde voor alles wat met het communicatievak te maken heeft. Van positioneringsadviezen tot webdesign; je kunt ons al twaalf jaar lang álles vragen. Wij vinden het heel belangrijk en tof om onze kennis te delen. Ook met jou!

Op dit moment is deze stageplaats gevuld tot aan de zomer. Je kunt solliciteren voor de periode september-december 2024.

Jouw stage bij Compion

Wij hebben van ruimte voor een stagiair videograaf/fotograaf. Jij bent iemand die graag nieuwe foto- en videotechnieken wil leren en toepassen. De camera is jouw grootste vriend en daarmee leg je het liefst alles vast. Wij helpen je daarmee! Dit kan met een meewerkstage of een afstudeerproject.

Tijdens de stage ondersteun jij ons team en ga je meters maken op het gebied van videografie. Daarnaast leren we je meer op over fotografie. Je gaat ook meters maken richting onze klanten. Je werkt namelijk niet alleen bij ons op kantoor, maar hebt ook draaidagen op locatie bij klanten. Je ontwikkelt korte video's voor sociale media en werkt daarnaast ook mee aan grote producties en verslaglegging bij evenementen.

Volg jij een opleiding in de richting van videografie of fotografie? Dan is deze plek waarschijnlijk heel geschikt voor jou!

Enkele opdrachtgevers

Wij focussen ons in de eerste plaats op kwaliteit. Maar gezelligheid is bijna net zo belangrijk! Betrokkenheid vinden we heel belangrijk, richting opdrachtgevers maar ook zeker naar elkaar als team. Tijdens onze beruchte teamavonden bijvoorbeeld!

Beeldspecialist in opleiding? Wij zoeken jou!

Wanneer je nu een hbo-opleiding volgt in de creatieve richting op het gebied van foto- en videografie, dan vormen we graag samen met jou een team. Herken jij je in onderstaande omschrijving? Solliciteer dan gerust!

 • Je hebt passie voor alles wat met video- en fotografie te maken heeft. Kennis over camera's is een pré, maar brengen we je anders ook graag bij.
 • Je hebt de ambitie om mooie dingen te maken, en wilt leren hoe je die het beste bij de doelgroep, de boodschap en huisstijl van een klant kan laten passen.
 • Je wilt bezig met verschillende programma's zoals DaVinci Resolve, Adobe After Effects, Adobe Lightroom en Figma om je skills uit te breiden.
 • Je wilt meer leren over het proces van opname en monteren van beeld tot oplevering van producties.
 • Je staat altijd open voor het leren van nieuwe dingen en je gaat daarbij uitdagingen niet uit de weg.
 • Je vindt het leuk om in teamverband te werken en wilt leren schakelen tussen verschillende producties.

"Er is een goede balans tussen hard werken en gezelligheid bij Compion, waardoor ik mij direct op mijn plek voelde. Vanaf het begin kon ik mijzelf zijn en hoorde ik er écht bij. Ik hield mij bezig met de taken die ik leuk vond en hierbij stond het hele team klaar om mij te helpen!

" Marleen - voormalig stagiaire, HBO Communicatie

Dit is stagelopen bij Compion

 • Je werkt mee aan een breed scala van héle toffe klussen voor de leukste opdrachtgevers als Hellema (van de koekjes), Gomarus College, Vos Opmaat Consultancy of Wilhelmina Pepermunt.
 • We leren je hoe je campagnematerialen slimmer én beter maakt. Zodat ze meer impact maken.
 • We zijn betrokken bij onze opdrachtgevers en ook bij jou.
 • Bij ons leer je een hoop en heb je sterke invloed op je eigen leertraject. Van vormgever tot (online)marketeer en programmeur, ons veelzijdige team staat altijd voor je klaar.
 • We kijken er naar uit om jouw talent te ontdekken en dit ondersteunen wij graag.
 • Je hebt alle tijd en ruimte om je hoofdopdracht uit te voeren. We denken hier graag in mee.
 • Gezellige collega's met liefde en passie voor het vak.
 • Je bent onderdeel van het team. Ook jij vindt er wat van!
 • Je leert nieuwe mensen kennen.
 • Een bruto stagevergoeding van €300,- per maand, reiskostenvergoeding, taart, koekjes en gratis lunch.

Kom in actie!

Is deze stage en ervaringsplaats jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan voor de periode september - december 2024 via [email protected] .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelFotograaf
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractStage
BrancheOverig
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://compion.nl/nieuws/stage-videograaf/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.