Storingsdienst Monteur 5 Ploegendienst FrieslandCampina 10-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Storingsdienst Monteur 5 Ploegendienst FrieslandCampina 10-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Logo of Tuffi a FrieslandCampina brand

Logo of Peak a FrieslandCampina brand

Logo of Valess a FrieslandCampina brand

Logo of DFE Pharma a FrieslandCampina company

Logo Holland Masters

Campina logo

Optimel

Vifit logo

logo FrieslandCampina Ingredients

logo Campina

Logo Friso

logo Parrano

logo Chocomel

Logo of Tuffi a FrieslandCampina brand

Milli logo

Logo Puddis

Logo of Debic a FrieslandCampina brand

Logo Holland Masters

Nutroma loga a FrieslandCampina brand

Logo of Joyvalle a FrieslandCampina brand

Logo of Foremost a FrieslandCampina brand

Ship a FrieslandCampina brand

Falcons FrieslandCampina brand

Dutch Lady

Logo of Olper's a FrieslandCampina brand

Logo Tarang a FrieslandCampina brand

Storingsdienst Monteur 5 ploegendienst

  • Operations & Manufacturing
  • Leeuwarden (NLD)
  • Professional - Experienced
  • 32-40 hours
  • Job-ID: 53473

Storingsdienst Monteur 5 ploegendienst

De productielocatie van FrieslandCampina in Leeuwarden is een van de grootste locaties binnen FrieslandCampina. Omdat onze locatie veel in ontwikkeling is, beschikt ons machinepark over zowel oudere apparatuur tot de meest hightech machines. De komende jaren willen wij ons blijven ontwikkelen en zorgen voor een stabiel productieproces. Wij zoeken een Storingsdienstmonteur die met onze organisatie mee wilt groeien.

Storingsdienst Monteur 5 ploegendienst


Wat vragen wij van jou:
• Een afgeronde MBO- opleiding in een technische richting, bijvoorbeeld Elektro, Werktuigbouwkunde of Mechatronica en/of enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie;

• Je hebt affiniteit met elektrotechniek en besturingstechniek;

• Je houdt van de dynamiek van een complexe fabriek;
• Je schakelt snel tussen werkzaamheden;
• Je houdt optimaal overzicht over de verschillende projecten, weet de juiste prioriteiten te stellen en handelt hierna.

What we offer

• Een functie in een 5-ploegendienst;
• Een salaris van € 3277,28 tot € 4029,03 excl. ploegentoeslag (CAO7);
• Ploegentoeslag van 28,7% (conform Zuivel CAO) bovenop je salaris;

• Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
• Volop uitdagingen waar jij je technische kennis kunt inzetten;
• Een dynamisch bedrijf met leuke collega's;

• Goede ontwikkel- en doorgroei mogelijkheden; We vinden het belangrijk dat je blijft groeien. Want die ontwikkeling komt zowel onze producten als jouw carrière ten goede. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied.

Vacancy description

Jouw belangrijkste aandachtsgebieden als monteur Storingsdienst, zijn het oplossen van storingen en het uitvoeren van bijbehorende storingsanalyses en daarnaast het uitvoeren van correctief onderhoud. Hieronder wordt onder andere verstaan:
• Het lokaliseren en analyseren van de aangedragen storingen/afwijkingen aan productiemiddelen en de grondoorzaak hiervan, zo nodig inschakelen van expertise en ondersteuning (eigen team, binnen het bedrijf of externe partijen), in lijn met de interne richtlijnen, procedures en werkinstructies zodat de probleemstelling helder is;
• Analyseren van de mogelijke impact van de aangedragen storing/afwijking, in overleg met de productieafdeling zodat de juiste prioritering aan de storing/afwijking wordt gegeven;

• Uitvoeren van correctief storing gerelateerd onderhoud, begeleiden en ondersteunen van collega's en externen die hierbij zijn betrokken, in lijn met procedures en werkmethodes, zodat benodigd onderhoud met minimale verstoring van het productieproces wordt uitgevoerd.

Staying true to who you really are, that is your starting point at FrieslandCampina. Because it is precisely by embracing our differences that we can grow together. We want to create a working environment that allows all employees to bring their best and authentic selves. If who we are suits you, but you're not sure if you're the best fit for the role, we still encourage you to apply so we can help you find the role that fits you best.

Op onze productielocatie in Leeuwarden werken wij met ruim 800 collega's met verschillende achtergronden in verschillende disciplines. Dagelijks zijn wij bezig met het produceren van hoogwaardige (gesuikerde) gecondenseerde melkproducten. Ons marktaandeel van alle geconsumeerde gecondenseerde melkproducten wereldwijd is 10 procent. Om dit te realiseren stroomt er elk jaar meer dan één miljard liter melk door onze leidingen en onze high-tech installaties. Maar daar houdt het niet op, want we zorgen ook voor het volledige verwerkings- en verpakkingsproces. Zo maken wij in de 'Bussenfabriek' het verpakkingsmateriaal (de bussen) waarin de producten worden verpakt. Wanneer deze bussen gevuld, gesloten en van een etiket voorzien zijn, worden zij in dozen verpakt en op pallets in het warehouse opgeslagen. Zo zijn de producten klaar om onder bekende merknamen zoals Peak, Bonnet Rouge en Chocomel Hot de hele wereld over te gaan!

Contact

JOB-ID: 53473 | Storingsdienst Monteur 5 ploegendienst, Netherlands

Basic information

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelStoringsmonteur
Indicatie salaris (min – max]3277 – 3277
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://careers.frieslandcampina.com/deu/en/vacancy/storingsdienst-monteur-5-ploegendienst

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.