Student- Stage Notariaat De Haan Advocaten & Notarissen 06-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Student- Stage Notariaat De Haan Advocaten & Notarissen 06-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Medewerkers over DeHaan

Student- stage Notariaat

DeHaan Advocaten en Notarissen heeft vestigingen op meerdere locaties, met ongeveer 100 medewerkers, waarvan 55 advocaten, (kandidaat-)notarissen en juristen. Wij geloven dat échte aandacht het verschil maakt.

Student- stage Notariaat
Groningen/Leeuwarden
24-32 uur per week

Zit jij in de afrondende fase van je bachelor of in de masterfase van je rechtenstudie en wil je alvast kennismaken met de praktijk?

DeHaan Advocaten en Notarissen biedt jou de mogelijkheid om na de zomer, zes week mee te lopen en ervaring op te doen op ons kantoor in Groningen of Leeuwarden. In deze periode maak je kennis met het notariaat in de breedste zin van het woord.

Wat g a je doen?
Gedurende jouw stage bij DeHaan draai je volop mee in de dagelijkse praktijk. Je krijgt te maken met verschillende rechtsgebieden en je wordt begeleid door een ervaren kandidaat-notaris. Je verricht jurisprudentie- en literatuuronderzoek, je woont cliëntgesprekken bij en je stelt conceptbrieven en helpt bij het opstellen van processtukken. Uiteraard kan je ook aanschuiven bij sectie-overleggen en trainingen bijwonen die door ons kantoor georganiseerd worden.

Wat bieden we jou?

 • Een passende stagevergoeding;
 • Uitstekende begeleiding waarbij we jou zoveel als mogelijk het vak laten leren kennen;
 • Na afloop van de stageperiode vindt er een evaluatiegesprek plaats en ontvang je een schriftelijke beoordeling.

Over DeHaan Advocaten en Notarissen

Ons uitgangspunt is: we helpen bedrijven en instellingen zoals we zelf geholpen willen worden. Proactief en met een hands-on-mentaliteit. Onze cliënten mogen rekenen op adviezen en oplossingen van het hoogste niveau. Dat kan alleen als we het beste uit onszelf halen; als individu én als team. Daarom ondersteunen en inspireren we elkaar.

Enthousiast geraakt?
Dan horen we graag van je! Als je meer informatie over de vacature wilt, neem dan vooral contact op! Dit kan met , , tel. of via: .

24-32 uur per week Groningen of Leeuwarden

Sollicitatieprocedure

Eerste gesprek

Leuk dat je solliciteert bij DeHaan! We doen ons uiterste best om de procedure snel en transparant te laten verlopen.

We zijn benieuwd naar wie jij bent en wat je ons te bieden hebt. Uiteraard krijg je ook informatie over ons als organisatie, de functie en krijg je de ruimte om vragen te stellen.

Arbeidsvoorwaarden

Je hebt een aanbod gekregen. Een aanbod is een overzicht van de functie en bijbehorende arbeidsvoorwaarden. Zodra we overeenstemming hebben, ontvang je jouw arbeidsovereenkomst.

We hebben overeenstemming! Je treedt bij ons in dienst. We kijken uit naar je komst.

Kort voor je indiensttreding ontvang je een introductieprogramma. Hierdoor weet je wat je de eerste periode kan verwachten.


  • Dhr.
  • Mevr.

 • Indeed
 • Studievereniging

Δ

Delen op:

Heeft u een vraag?

 • KvK nr. 02058197

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelJurist
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)24 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractStage
BrancheJuridische dienstverlening
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.dehaanlaw.nl/vacatures/student-stage-notariaat

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.