Advocaat Medewerker Vastgoed De Haan Advocaten & Notarissen 28-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Advocaat Medewerker Vastgoed De Haan Advocaten & Notarissen 28-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Medewerkers over DeHaan

Advocaat medewerker Vastgoed

Bij DeHaan Advocaten en Notarissen stellen we hoge eisen aan onszelf om voor onze cliënten oplossingen en adviezen van het hoogste niveau te kunnen realiseren. We denken mee als vertrouwde adviseur, houden helder zicht op de ontwikkelingen en zijn buitengewoon betrokken. We willen het beste uit onszelf halen, als individu en als collectief. Daarom helpen en inspireren we elkaar, met een ondernemende, proactieve, can-do mentaliteit.

DeHaan Advocaten en Notarissen heeft vestigingen op meerdere locaties, met ongeveer 100 medewerkers, waarvan 55 advocaten, (kandidaat-)notarissen en juristen. Wij geloven dat échte aandacht het verschil maakt.

Wij zijn op zoek naar een:

Advocaat Vastgoed
Leeuwarden

Ben jij advocaat vastgoedrecht en ben je toe aan een nieuwe uitdaging?

Je komt in onze bestaande vastgoedsectie te werken voor een ervaren advocaat-partner. Je werkt primair vanuit ons kantoor in Leeuwarden. Daarnaast werk je samen met onze vastgoedspecialisten (uit de advocatuur en het notariaat), ook degenen die werkzaam zijn op onze kantoren in Groningen en Zwolle. Je hebt de mogelijkheid je verder te specialiseren in het vastgoedrecht. Je werkzaamheden bestaan uit adviseren van cliënten en procederen op het gebied van vastgoedrecht. Je werkt voor verschillende cliënten, onder andere beleggers, aannemers, projectontwikkelaars en (semi)overheden. Je bent in staat om jouw kennis te delen met collega's en je bent een goede begeleider van advocaat-stagiairs.

Als je het DeHaan team komt versterken heb je recht op:

 • een marktconform salaris;
 • een gezamenlijke winstdeling, we doen het immers samen!
 • 27 vakantiedagen op basis van 40 uur;
 • opleidingen en trainingen bij zowel onze DeHaan Academy als bij externe docenten.

Enthousiast geraakt?
Dan horen we graag van je! Als je meer informatie over de vacature wilt, neem dan vooral contact op! Dit kan met , , tel. of via: .

5 jaar werkervaring Leeuwarden

Sollicitatieprocedure

Eerste gesprek

Leuk dat je solliciteert bij DeHaan! We doen ons uiterste best om de procedure snel en transparant te laten verlopen.

Gedurende de sollicitatieprocedure maak je kennis met je toekomstige leidinggevende, een collega van P&O en een directe collega. Je krijgt hierdoor een zo goed mogelijke indruk van onze organisatie en de functie.

We zijn benieuwd naar wie jij bent en wat je ons te bieden hebt. Uiteraard krijg je ook informatie over ons als organisatie, de functie en krijg je de ruimte om vragen te stellen.

Arbeidsvoorwaarden

Je hebt een aanbod gekregen. Een aanbod is een overzicht van de functie en bijbehorende arbeidsvoorwaarden. Zodra we overeenstemming hebben, ontvang je jouw arbeidsovereenkomst.

We hebben overeenstemming! Je treedt bij ons in dienst. We kijken uit naar je komst.

Kort voor je indiensttreding ontvang je een introductieprogramma. Hierdoor weet je wat je de eerste periode kan verwachten.


  • Dhr.
  • Mevr.

 • Indeed
 • Studievereniging

Δ

Heeft u een vraag?

 • KvK nr. 02058197

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAdvocaat Medewerker Vastgoed
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheJuridische dienstverlening
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.dehaanlaw.nl/vacatures/advocaat-medewerker-vastgoed

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.