Concernjurist Gemeente Harlingen 30-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Concernjurist Gemeente Harlingen 30-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Contrast verhogen

Tekst vergroten

Logo gemeente Harlingen

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan waarbij je aan het einde van de dag vol energie naar huis gaat? Zoek je een team met enthousiaste collega's die voor je klaar staan en door het vuur gaan als dat moet? En wil jij onze gemeente nóg wat mooier, veiliger, gastvriendelijker, cultureler, avontuurlijker én ondernemender maken? Dan ben jij de collega die we zoeken.

  • Teamleider bedrijfsvoering | 32-36 uur

    In de rol van teamleider bedrijfsvoering heb jij een stevige persoonlijkheid en geef je leiding met een frisse blik, humor en lef. Je betrekt het team bij veranderingen en neemt ze mee met je enthousiasme en overtuigingskracht. Je brengt structuur aan, stuurt op resultaten, monitort en borgt. Medewerkers geef je de ruimte om zich te ontwikkelen.

  • Als concernjurist in een klein team krijg je te maken met diverse juridische kwesties op het terrein van het bestuursrecht en het privaatrecht. Je werkzaamheden kunnen toezien op o.a. de Algemene wet bestuursrecht, de Gemeentewet en Wet gemeenschappelijke regelingen maar ook over zaken die vallen onder het Burgerlijk Wetboek, algemene verordening gegevensbescherming, de Omgevingswet en de Wet open overheid en alles wat daar tussenin zit.


Werken bij Harlingen

Wil je graag bij ons komen werken maar staat jouw ideale vacature er (nu) niet bij?

Wanneer we op zoek zijn naar tijdelijk personeel wordt er een inhuur opdracht geplaatst op werken in Friesland. Ben je aangesloten bij een uitzend- of detacheringsbureau of werk je als ZZP'er?


Stage

Ben je op zoek naar een stageplaats waar je de praktijk in korte tijd goed leert kennen? Waar je snel resultaat ziet van je werk en waar je ook echt iets kunt bijdragen aan de samenleving? Jaarlijks begeleiden we een tiental stagiaires. Dit zijn stageplaatsen over de volle breedte van de organisatie, op alle opleidingsniveaus en voor mensen van verschillende leeftijden.

Beschikbare stageplaatsen zijn soms te vinden tussen de reguliere vacatures op deze website. Zie je er geen passende vacature tussen staan? Geen probleem, dan kan je een stageverzoek mailen met je sollicitatiebrief en CV naar de afdeling HRM via
Wat kom jij (bij) ons leren?

Gemeentehuis
Voorstraat 35
8861 BD Harlingen

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelJurist Bestuursrecht
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)5 – 5
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractFreelance
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieHarlingen, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijharlingen.nl/vacatures

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.