Kandidaat-notaris Netwerk Notarissen 13-04-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Kandidaat-notaris Netwerk Notarissen 13-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Vacature voor een kandidaat notaris in Sneek

12 april 2024

Werk je graag in een betrokken team binnen een informele en dynamische sfeer? Dan zijn er mogelijkheden voor je bij De Wit Dijkstra Netwerk Notarissen in Sneek. Dit kantoor zoekt namelijk een (aankomend) kandidaat-notaris voor de algemene praktijk (met de mogelijkheid tot specialisatie).

De Wit Dijkstra Netwerk Notarissen is aangesloten bij Netwerk Notarissen waardoor het ambitieuze professionals veel heeft te bieden. Bij de aangesloten kantoren werk je niet alleen samen met je kantoorgenoten. Samen met de professionals van andere kantoren volg je opleidingen, neem je actief deel in kennisgroepen en leer je van anderen in best-practice bijeenkomsten. Je bent onderdeel van het kennisnetwerk van Netwerk Notarissen dat bestaat uit 1800 professionals. Kennis wordt ook gedeeld via een online platform waardoor je altijd toegang hebt tot actuele informatie om jouw cliënten optimaal te kunnen adviseren.

Spreekt het werken op een Netwerkkantoor je aan en wil je solliciteren bij De Wit Dijkstra Netwerk Notarissen? Kijk voor meer informatie op de website van De Wit Dijkstra Netwerk Notarissen . Of neem contact op met met via [email protected] .

Netwerk Notarissen echt iets voor jou?

Of je nu starter, student of doorgewinterde professional bent, als Netwerk Notarissen echt iets voor jou is horen we dat graag.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelKandidaat-notaris
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheJuridische dienstverlening
LocatieSneek, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://netwerknotarissen.nl/talent/vacature-voor-een-kandidaat-notaris-in-sneek

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.