Technische Alleskunner Wind Internet 07-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Technische Alleskunner Wind Internet 07-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Ben jij die technische alleskunner en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou!

Wie zijn wij?

Wij zijn WIND Internet. Een webbouwer uit Leeuwarden die zich bezighoudt met alles rondom websites en webtechnologie. Met voornamelijk overheidsorganisaties als opdrachtgever, bieden wij op nuchtere en praktische wijze oplossingen aan op het gebied van website, intranet, web-beveiliging en hosting. WIND Internet staat bekend bij klanten om de nuchtere en praktische manier van zakendoen. Zo heeft WIND Internet drie kernwaarden:

 • Nuchter |Net sizze mar dwaan (niet praten maar doen)
  Wij kennen de digitale wereld als de beste. Die wereld maken wij niet moeilijker dan nodig. We vertellen precies hoe iets zit, zonder poespas. We werken aan oplossingen door te doen.
 • Realistisch |We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen
  Door onze kennis maken wij elke technische belofte waar. Wij zijn trotse nummer 1 expert in TYPO3, waardoor we voor een project een realistische inschatting maken van haalbaarheid, tijd en kosten.
 • Hulpvaardig | Helpen zit in ons DNA
  Anderen helpen met ons technisch en digitale talent, is wat wij het liefste doen. Heeft er iemands technische problemen, dan staan wij altijd klaar om bij te dragen aan de oplossing.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar iemand die staat te springen om mee te bouwen aan uiteenlopende functionaliteiten voor web oplossingen voor onze klanten. Jouw digitale kennis tilt onze diensten naar een hoger niveau. Op deze manier werken wij samen om onze opdrachtgevers zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Je gaat werken in een jong en informeel team en samen met andere TYPO3-developers werk je aan interessante en complexe platformen en functionaliteiten.

Ons IT-landschap is erop ingericht om het maximale uit jouw werk te halen. Jouw maatwerkmodule kan zomaar leiden tot toepassingen die voor een veel groter publiek interessant zijn. Daarbij doen we er veel aan om de code zo flexibel mogelijk te houden (code review, unit tests, CI) en omdat we ernaar streven om zo modulair mogelijk te werken, is jouw code goed doordacht. Ben je er nog bij? Dan is deze functie vast wat voor jou!

Wat bieden wij jou?

 • Een goed salaris
  Je krijgt bij ons een goed salaris o.b.v. jouw kennis en ervaring.
 • Opleidingstrajecten en certificeringen
  Uitgebreide mogelijkheden voor je ontwikkeling. Wij bieden jou opleidingstrajecten en certificeringen om je nóg beter te maken.
 • Regelmatig leuke teamactiviteiten
  Wij hechten waarde aan een goed en gezellig team. Er is altijd aandacht voor een gezonde werk- en privébalans en ons team is zeer hecht.
 • Hybride werken
  Dagje thuiswerken of juist op kantoor? Bij WIND Internet heb je de vrijheid om zelf te bepalen waar je werkt.

Wat bied jij ons?

Een flexibele instelling vinden wij erg belangrijk. Je kunt uitstekend zelfstandig werken en je bent niet bang om initiatief te nemen als je denkt dat er ergens winst te behalen is. Verder zien we nog graag terug:

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau en een technische opleiding en/of kennis in de richting van programmeurswerk of backend development;
 • Termen als Versiebeheer (Git), PHP, MySQL, Linux (basis), klinken jou bekend in de oren;
 • Je hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden;
 • Je hebt de ambitie om door te groeien in ons gezellige team;
 • Je hebt oog voor de eindgebruiker, maar met focus op het programmeren met de hoogste kwaliteit aan de backend van systemen;
 • Je hebt enige ervaring op het gebied van TYPO3 (pré);
 • Je woont in Leeuwarden of omstreken.

Past deze functie bij jou?

Ons hechte team weet van aanpakken, maar houdt ook van een verzetje op zijn tijd. We hebben je bij WIND Internet meer te bieden dan we in deze vacaturetekst kwijt kunnen. Daarom willen we graag met je in contact komen en eens met je te praten.

Ben je er klaar voor? Laat dan je CV bij ons achter via . Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je bellen naar .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBackend Developer
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOnderwijs/Opleiding
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.windinternet.nl/vacature

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.