Voorzitter 68801157 18-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Voorzitter 68801157 18-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 


Aldus Harry de Wit, de nieuwe voorzitter van Vereniging Ondernemend Sneek. Hij is woonachtig in Sneek. In het dagelijks leven algemeen directeur van Pastiel Empatec. Als voormalig directielid van TMG (o.a. Telegraaf etc.) en als voorzitter van de Vereniging van Sneeker Zakenlieden voorzien van de nodige relevante bestuurlijke en bedrijfsmatige ervaring.
Verbinden, aanjagen en realiseren zijn de credo's van Harry de Wit. 'Om te kunnen ondernemen is het van groot belang dat Sneek ook een prettige woon- en leefomgeving heeft, waar inwoners in hun vrije tijd graag verblijven en waar we nog meer beleving en levendigheid creëren zodat ook het toerisme verder wordt gestimuleerd.''
Met Harry de Wit heeft V.O.S. een voorzitter in huis gehaald die de vragen, kwesties en uitdagingen waarmee de vereniging de komende jaren wordt geconfronteerd met visie en enthousiasme zal gaan aanpakken.

Van naast elkaar werken naar samen ondernemen

Secretariaat

Vereniging Ondernemend Sneek Postbus 464 8600 AL Sneek

Informatie

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBurgemeester
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieSneek, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.ondernemendsneek.nl/actueel/nieuws/harry-de-wit-nieuwe-voorzitter-vereniging-ondernemend-sneek

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.