Zelfstandig Werkend Timmerman Bouwbedrijf Jelle Bruinsma 14-04-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Zelfstandig Werkend Timmerman Bouwbedrijf Jelle Bruinsma 14-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Bouw en verbouw jij straks de woningen van onze klanten?

Zelfstandig werkend Timmerman

Weet jij precies hoe je een woning moet bouwen, en een bouwwerk van A tot Z moet renoveren? Dan hebben wij de perfecte allround functie voor jou!

Een nieuwbouw woning bouwen, een aanbouw plaatsen of een woning volledig renoveren? Jij krijgt van alle werken evenveel energie en ziet overal de uitdaging in. In alle werken kan jij jouw vakmanschap als timmerman kwijt. Samen met jouw collega's op het project zorg jij er voor dat de klant de kwaliteit krijgt waar hij recht op heeft en het project tot een succesvol einde wordt gebracht.

Wie zijn wij?

Je werkt bij ons in een middelgroot aannemers bedrijf dat graag persoonlijk werkt en geen uitdaging uit de weg gaat. Wij werken met een no-nonsens mentaliteit en 'samen de schouders eronder zetten' om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Onze oorsprong ligt in het zijn van een familiebedrijf en zodra jij bij ons als zelfstandig werkend timmerman komt werken voel je die sfeer nog steeds! Met je collega's heb je korte lijntjes en een gezellige, informele werksfeer. Wij denken met onze klanten mee en maken voor elke klant een oplossing op maat. Het maakt niet uit of het gaat om nieuwbouw, verbouw of restauratie elke klant verdiend evenveel aandacht. Wij werken in de woningbouw, utiliteitsbouw en agrarische bouw.

Wie ben jij?

- Jij bent proactief - Jij denkt in oplossingen, geen uitdaging is te groot - Jij voelt je verantwoordelijk voor je werk - Jij kan goed zelfstandig werken - Jij werkt nauwkeurig en bent resultaatgericht. - Jij hebt een bouw gerelateerde opleiding

Wat krijg je van ons?

- Eigen bus met gereedschap - Veel vrijheid en verantwoordelijkheid - Telefoonvergoeding - Goede arbeidsvoorwaarden conform CAO Bouw & Infra - Een team met leuke collega's

Wil jij ons net zo graag spreken als wij jou?

Stuur dan een mailtje met een korte motivatie en je werkervaring naar . Dan kan je het beste even bellen en vragen naar of Rintje Miedema. Wij zijn bereikbaar op .

Wij zeggen wat we doen en doen wat we beloven

Industrieweg 1C, 8861 VH Harlingen

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelTimmerman
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauVMBO/MAVO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieHarlingen, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.bouwbedrijfbruinsma.nl/2023/10/12/zelfstandig-werkend-timmerman/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.