Beheerder Gemeente Harlingen 27-04-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Beheerder Gemeente Harlingen 27-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Contrast verhogen

Tekst vergroten

Logo gemeente Harlingen

Administratief medewerker buitendienst/wijk- dorpen coördinator | 36 uur

Afbeelding van collega werkzaam bij gemeente Harlingen

Wie ben jij

Jij bent het visitekaartje van de gemeente. Je kunt goed communiceren met inwoners en collega's, bent een aanpakker, houdt van afwisseling en werkt graag mee om problemen op te lossen. Daarnaast ben je zeer goed in het bewaken van werkprocessen en heb je affiniteit met techniek, beheer en onderhoud.

Dit ga je doen

 • het zelfstandig beheren van dossiers, agenda's, e-mails en de daaruit voortkomende opdrachten oppakken en zorgen voor afhandeling en correspondentie;
 • het ontvangen van klachten/informatie (telefonisch en schriftelijk) en het bewaken van de voortgang en afhandeling;
 • gegevens verwerken, controleren en archiveren (tankstanden, kilometers, verantwoording zwerfafval, CBS);
 • bijhouden, voorbereiden en uitwerken van terugkomende activiteiten (ontheffing autogordel, moddercampagne, wij gaan weer naar school, kerstbomenactie, tegel eruit boompje erin, etc.);
 • het zelfstandig organiseren en inhoudelijk voorbereiden van bijeenkomsten, zoals vergaderingen/breed overleg speeltuinen en wijk/dorpsschouwen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het notuleren, het beheren van actielijsten en onderwerpen die er aan bod komen tijdens de bijeenkomsten, bijvoorbeeld de thema's EHBO, hygiëne, veiligheid, subsidie, fondswerving, of uitnodigen van een gastspreker, etc.);
 • het toezicht houden, als beheerder, op de digitale verwerking in het ABS-web (logboek van de zestien speeltuinen);
 • het werk voor onze burgers gaat soms 24 uur per dag door, daarom vinden wij het ook belangrijk dat je beschikbaar bent voor calamiteiten of evenementen wanneer dat nodig is.

Dit neem je mee

Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een secretariële en of ondersteunende functie. Je bent positief ingesteld en weet je rustig te blijven in de hectiek van de dag en in communicatie bij binnenkomende klachten. Daarnaast weet je hoe te prioriteren bij complex agendabeheer met daarin verschillende gemeentelijke belangen.

 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Beheersing van het MS Office pakket;
 • Je kunt goed samenwerken met de collega's binnen de organisatie en je bent goed in het beheren van externe contacten.
  Sta jij stevig met je voeten in de klei? En stroop jij graag de mouwen op om een klus te klaren? Dan ben jij de enthousiaste persoon die wij zoeken.

Wat bieden wij jou?

Een dynamische baan in een informele werkomgeving waar geen dag hetzelfde is. De functie is ingeschaald in schaal 8 cao-gemeenten. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en is maximaal €4.244 ,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek. In eerste instantie betreft het een dienstverband voor een jaar, met de intentie voor een vast dienstverband.
Naast een goed salaris biedt gemeente Harlingen een aantrekkelijke extra voorwaarde van 17,85% Individueel Keuze Budget (IKB) boven op je bruto jaarsalaris. Dit IKB kun je naar eigen wens inzetten. Naast een goed salaris biedt de gemeente Harlingen bijvoorbeeld een mobiele telefoon, een gunstig pensioenfonds, collectiviteitkorting op diverse verzekeringen en korting op jouw fitnessabonnement! Ten slotte is het mogelijk om wekelijks 4 uren (tijd-voor-tijd) op te bouwen zodat je verlofsaldo hoger wordt.

Is je belangstelling gewekt?

Enthousiast geworden? We horen graag van je!
De vacature staat open tot de geschikte kandidaat is gevonden. We zien graag je sollicitatie tegemoet via de website van Werken in Friesland (externe link) .

De gemeente Harlingen let niet op leeftijd, sekse, afkomst, kleur of geaardheid. Bij ons tellen je kwaliteiten.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelManagement Assistent
Indicatie salaris (min – max]4244 – 4244
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)4 – 4
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieHarlingen, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijharlingen.nl/administratief-medewerker-buitendienstwijk-dorpen-coordinator-36-uur?trefwoord=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.