Camerajournalisten GrootMedia 27-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Camerajournalisten GrootMedia 27-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

GrootMedia zoekt enthousiaste videograven voor nieuwsreportages

Heb jij een passie voor het delen van nieuws en verhalen die ertoe doen, ben je niet bang om bronnen aan de tand te voelen én kan je overweg met een camera en microfoon? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Hoger level

Om zo goed mogelijk verslag te kunnen doen van wat er speelt in de regio, maken we ons met een team van videograven, verslaggevers en bureauredacteuren hard om onze nieuwsreportages naar een hoger leven te tillen. Hierom zijn we op zoek naar camerajournalisten die op freelancebasis ingezet kunnen worden voor het maken van nieuwsreportages. Jarenlange ervaring is geen must, gedrevenheid, motivatie en enthousiasme des te meer.

Heb jij een achtergrond in de media, ben je +/- tien uur in de week beschikbaar en zie je het zitten om als camerajournalist op pad te gaan voor nieuwsreportages? Stuur je interesse en achtergrond naar en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerslaggever
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheReclame/PR/Communicatie
LocatieSneek, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.grootdefryskemarren.nl/nieuws/vacatures/81031/grootmedia-zoekt-enthousiaste-videograven-voor-nieuwsreportages

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.