Vrijwilliger Kaatsmuseum 02-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Vrijwilliger Kaatsmuseum 02-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Wij zoeken vrijwilligers voor ons museum

Het Keatsmuseum is het oudste sportmuseum van Nederland en we durven wel te beweren dat we het grootste kaatsarchief hebben van Europa. Ons museum draait volledig op vrijwilligers.

Met een mooie collectie, bijzondere tentoonstellingen, prachtige kaatsverhalen maken bezoekers kennis met de Friese sport, maar ook met de internationale varianten.

Deze verhalen willen we natuurlijk blijven vertellen. Daarvoor kunnen we je hulp goed gebruiken. Daarom zoeken wij enthousiaste vrijwilligers.

Vrijwilliger worden

Vrijwilligers zijn voor ons heel belangrijk. In het Kaatsmuseum kunnen vrijwilligers diverse werkzaamheden doen. Zo kun je bijvoorbeeld helpen bij de informatiebalie (kassa) of bij onze activiteiten en evenementen. Daarom zoeken we enthousiaste gastdames en gastheren.

Maar je kunt ook achter de schermen helpen, bijvoorbeeld met het archiveren en/of registreren van de collectie, bouwen van banen of onderhoud en reparatie van banen en materieel. Wij bieden uitstekende voorzieningen en begeleiding voor vrijwilligers en voeren een professioneel vrijwilligersbeleid.

Vrijwilliger Tineke Nauta fotografeert alle bijzondere attributen zodat de foto's in het digitale archief kunnen. Foto: Suwarda Vis

Gastvrouw/gastheer

Voor de dagelijkse gang van zaken in het museum zoeken we vrijwilligers. Taken zijn onder andere het openen en sluiten van het museum, verkoop van entreebewijzen en het geven van rondleidingen.

  • Als algemeen medewerker ben je altijd onderdeel van een team vrijwilligers.
  • Je werkt altijd samen met een andere vrijwilliger.
  • Je kunt zelf bepalen hoe vaak en wanneer je in het museum wilt zijn. Onze voorkeur gaat uit wel uit naar minimaal 1 of 2 keer per maand. Vaker mag natuurlijk altijd.
  • Ook vaste dagen zijn mogelijk.
  • Kennis van het kaatsen is wel een pré.

Heb je belangstelling dan kun je een mail sturen naar

Adres

Voorstraat 76, 8801 LE, Franeker
Telefoon: .
B.g.g: ( )
Voor clinics en groepen: (Theunis Piersma)
E-mailadres:

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelFotograaf
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVrijwilliger
BrancheOverig
LocatieFraneker, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.keatsmuseum.frl/vrijwilliger-worden/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.