Gevelbehandelaar Buwalda Multiservice 11-04-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Gevelbehandelaar Buwalda Multiservice 11-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Buwalda Multiservice zoekt een leergierige gevelbehandelaar die houdt van afwisselend werk! Kom jij ons team versterken?

Wie zijn wij?
Buwalda Multiservice is een schoonmaakbedrijf met een uitgebreid pakket van diensten. Wij werken met meerdere disciplines zoals, schoonmaakonderhoud, glasbewassing, specialistische reiniging, gevelrenovatie, betonrenovatie, mutatieonderhoud, calamiteitendienst en rioolservice. Zo zijn wij in staat om onze opdrachtgevers een totaalpakket aan te bieden. Wij werken door het hele land onder andere voor woningcorporaties, vastgoedverbeteraars, VvE beheer, overheid, zorginstellingen, fabrieken én particulieren.
Wij kennen een platte organisatiestructuur waar de focus vooral ligt op het aangaan van relaties voor de lange termijn. Service en kwaliteit staan centraal én we willen een vooruitstrevend en innoverend bedrijf zijn. Als schoonmaker kom je te werken in een hechte organisatie met ongeveer 180 collega's.
Functieomschrijving
Het hakken, opnieuw voegen, gevels stralen, muurbehandeling en impregneren van de gevel. Dat zijn onder andere de dagelijkse werkzaamheden van een gevelbehandelaar. Jij werkt als gevelbehandelaar in ploegen. Samen/ in ploegen komen jullie op verschillende locaties in Friesland en de Randstad (vooral hier - regio Amsterdam e.o.). Vanzelfsprekend heb je geen hoogtevrees. Je hebt een opleiding gevolgd of ervaring in het gevelwerk.
Functie profiel
Als voeger/hakker vind je een uitdaging leuk! Je houdt je bezig met diverse restauratiewerkzaamheden aan de gevels van verschillende type gebouwen. Daarnaast kun je je vinden in onderstaande punten:
• Geen moeite hebben met vroeg opstaan;
• Je kan met eigen vervoer op de zaak in Franeker komen;
• Geen hoogtevrees i.v.m. werken op steiger;
• Hele week beschikbaar en flexibel inzetbaar;
• Het liefst een VCA diploma of bereid om deze te halen;
• Zelfstandig en in teamverband kunnen werken.
Wat bieden wij? Een marktconform salaris, fulltimebaan van 38 uur, kans op een vast contract, ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, doorgroeimogelijkheden, verantwoordelijkheid en een dynamische en groeiende werkomgeving.
Interesse in de functie van metselaar bij Buwalda Multiservice? We zien graag je motivatie en cv tegemoet: . Bel met .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelGevelreiniger
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauVMBO/MAVO
Aantal uren (min – max)38 – 38
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheFacilitaire dienstverlening
LocatieFraneker, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.buwaldamultiservice.nl/vacatures/190/gevelbehandelaar---standplaats-franeker---gezocht!

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.