ICT Support Specialist OCRN 13-04-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. ICT Support Specialist OCRN 13-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Forte GGZ

Omdat u het anders zou willen.

ICT Support Specialist

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waarin je jouw passie voor technologie kunt inzetten en tegelijkertijd een positieve impact kan hebben op de groei en ontwikkeling van Forte GGZ en OCRN? Dan zijn we op zoek naar jou!
Beide organisaties hebben daadwerkelijk impact op het leven van zowel volwassenen als kinderen en ouders. Er is voortdurend aandacht voor innovatie en het verbeteren van de zorg voor onze cliënten.

Wil je werken bij een moderne en kwalitatief hoogwaardige organisatie waar aandacht is voor jou als collega? Dan is er vast en zeker een match.

Dit zoeken we

Je vindt het leuk om onze behandelaren bij Forte GGZ (volwassen GGZ) en OCRN (Kind en Jeugd GGZ) te ondersteunen bij hun werkzaamheden door de ICT-systemen begrijpelijk en goed werkend te houden. Je bezoekt periodiek de verschillende locaties (in Groningen, Assen, Leeuwarden, Hoogezand en Zwolle) om direct vragen te kunnen beantwoorden en de behandelaren te ondersteunen bij ICT-gerelateerde vragen. Je signaleert obstakels in het (ICT) proces, denkt actief mee over oplossingen en implementeert deze. Je bent de verbindende factor tussen de behandelaren en ICT, waarbij je het leuk vindt om naast het bemannen van de servicedesk projectmatig te werken. Met jouw proactieve houding voorkom je dat er grote meldingen binnenkomen bij de servicedesk. Jij hebt een klein probleem al verholpen voordat het een structureel probleem wordt.
Je wordt betrokken bij het beheer en onderhoud van onze hard- en software, ons bedrijfsnetwerk en ons ECD, waardoor je een cruciale rol speelt in het waarborgen van de stabiliteit en veiligheid van onze IT-infrastructuur. Daarnaast werk je voortdurend aan het verbeteren en ontwikkelen van onze systemen.

Wat we verder van je verwachten is:

 • je hebt een afgeronde opleiding in de ICT of aantoonbare ervaring
 • je bent proactief, probleemoplossend en communicatief vaardig
 • je vindt het leuk om ICT zo in te richten dat onze behandelaren goede zorg kunnen leveren
 • je legt aanpassingen op IT-gebied in begrijpelijke taal uit aan collega's
 • je hebt ervaring met netwerkbeheer en infrastructuur
 • je kunt projectmatig werken en de verbinding vormen tussen verschillende afdelingen binnen de organisatie

Extra pluspunten:
 • je hebt kennis van Azure Active Directory
 • je bent bekend met Microsoft 365
 • je bent bekend met de zorg en zorgprocessen
 • je bent bekend met Careweb of een ander ECD

Dit bieden we

OCRN en Forte GGZ bieden je een uitdagende functie en een fijne werkomgeving met enthousiaste collega's. Bij OCRN en Forte GGZ is veel aandacht voor de ontwikkeling van onze medewerkers. Er is voortdurend aandacht voor innovatie en ruimte voor eigen inbreng.
Verder bieden we:
 • een contract voor 24-36 uur per week
 • salaris conform CAO GGZ
 • ruime verlofmogelijkheden, vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,33%)
 • een goed geregeld pensioen
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan

Kennismaken met een kop koffie

Ben je benieuwd geworden en heb je misschien nog vragen, of wil je gewoon eens kennismaken? Neem gerust contact op met Schuringa voor een vrijblijvende kop koffie of thee en om de sfeer te proeven. Je bereikt van maandag t/m vrijdag via .
Ook voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met .
Heb je vragen over de procedure of wil je je interesse kenbaar maken? Neem dan contact op met HR via of solliciteer direct via onderstaand formulier.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelIct Support Engineer
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)24 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://forteggz.nl/vacatures/ict-support-specialist

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.