Functioneel Beheerder Centric 23-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Functioneel Beheerder Centric 23-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Expertises

Jij en Centric

Over ons

Functioneel Beheerder

HBO / WO 32-40 uur Zwolle

Ben jij die essentiële verbinding tussen techniek en gebruikers, de sleutel tot probleemloze operationele processen? Bij Centric Staffing bieden we een uitdagende mogelijkheid voor een gedreven en dynamische Functioneel Beheerder zoals jij, die uitblinkt in het optimaliseren van systemen en workflows. Maak werk van deze mogelijkheden.

Wat jij doet

Je speelt een cruciale rol in het beheer van de systemen bij onze opdrachtgevers. De functionaliteit en optimalisatie van applicaties. Hoe je dit doet? Impact maken - Door met een grote lach op jouw gezicht een extra stap te zetten. Het resultaat telt. Wat doe je nog meer?

 • je vormt de brug tussen de zakelijke gebruikers en de ICT-afdeling, waardoor zij hun taken effectief kunnen uitvoeren
 • bij problemen ben jij hun vertrouwde aanspreekpunt, met de ervaring en kennis om vragen te beantwoorden en oplossingen te bieden, soms in samenwerking met leveranciers
 • jij bent ook degene die nieuwe applicatiemogelijkheden ontdekt, ze test, implementeert, en ervoor zorgt dat koppelingen met andere systemen soepel verlopen.
 • je vertaalt gebruikerswensen naar praktische toepassingen binnen applicaties en werkt nauw samen met collega's van diverse disciplines.
 • Je zult werken in diverse organisaties met een breed scala aan applicaties en klanten.

Als Functioneel Beheerder ben je de steunpilaar voor bestaande applicaties en draag je bij aan vernieuwingsprojecten.
Bij Centric geloven we in het belang van expertise om projecten tot een succesvol einde te brengen, terwijl we dagelijks beheer overzichtelijk en efficiënt houden.
Onze opdrachten variëren van kortlopende tot langdurige projecten, waarbij we niet alleen streven naar professionele groei, maar ook naar werkplezier. Bij ons draait het om jouw ontwikkeling in dit vakgebied, en daar bieden wij de juiste ondersteuning voor!
Dit maak ook jij mogelijk
Zonder dat je het misschien weet, ben je al eens met Centric in aanraking geweest. Als je betaalt in de winkel. Als je een glas kraanwater drinkt. Als je een paspoort aanvraagt. Duizenden organisaties en hun miljoenen klanten rekenen elke dag weer op onze 200+ technologische oplossingen, hoogwaardige IT-diensten en 3.700 gekwalificeerde professionals. Samen zorgen we dat belangrijke processen in onze samenleving altijd doordraaien.
Zodra je Centric komt versterken, omring jij jezelf met mogelijkheden. Zo kun je jouw kennis vergroten door samen te werken met de ongeveer 400 (gedetacheerde) collega's van Centric Professional Staffing. Als partner, van ministeries, banken, verzekeraars en andere toonaangevende organisaties, zorgen wij er dagelijks voor dat complexe projecten en veeleisende vraagstukken geen obstakels zijn, maar uitdagingen die met vertrouwen tegemoet getreden worden. Of het nu gaat om kortlopende projecten die een snelle oplossing vereisen of langdurige opdrachten die zorgvuldige planning vergen.

Dit breng je mee

Wij zorgen voor een werkomgeving waar jij blij kunt zijn en gewaardeerd wordt. Andersom voeg jij als Functioneel beheerder waarde toe met jouw:

 • een HBO- of WO-diploma
 • minstens 4 jaar relevante werkervaring als functioneel beheerder
 • uitstekende communicatieve vaardigheden
 • ervaring in een van de volgende vakgebieden: HR, Financiën, CRM, ERP of Microsoft 365
 • bekendheid met Agile werkmethoden
 • certificering op het gebied van ITIL, BISL of ASL is een pre
 • kennis van Microsoft SQL is een pre
 • jouw communicatieve vaardigheden komen goed van pas, omdat je afhankelijk bent van systeembeheer voor updates, workshops geeft aan betrokken afdelingen, rapportages maakt voor het management en processen beschrijft

Dit krijg je

Bij Centric bieden we een dynamische omgeving waarin je jouw vaardigheden kunt benutten voor diverse uitdagende projecten bij boeiende klanten. Hier krijg je de mogelijkheid om voortdurend bij te leren en te groeien in een omgeving die in de voorhoede staat van de nieuwste ontwikkelingen.
Daarnaast omvat deze functie:

 • een salaris tot maximaal € 4000,00 per maand
 • een flexibel mobiliteitsbudget waarbij je de keuze hebt voor een leaseauto met tankpas (ook voor privégebruik), kilometervergoeding of ov
 • een persoonlijke bonus, thuiswerkvergoeding, thuiswerkplekvergoeding, loyaliteitsdagen, jubileumregeling en Resultaat-afhankelijke bonus
 • goede pensioenregeling
 • coaching on the job en individuele carrièreplanning in samenwerking met je Field manager
 • uitdagende opdrachten bij verschillende opdrachtgevers
 • technische en softskill trainingen- en opleidingen
 • gezellige teamuitjes en leuke collega's

Dit zijn de arbeidsvoorwaarden op basis van een 40-urige werkweek. Voor een overzicht van alle arbeidsvoorwaarden ga je naar careers.centric.eu/nl/jij-en-centric/arbeidsvoorwaarden .

Omring jezelf met mogelijkheden bij Centric

Word jij enthousiast van het omzetten van ruwe gegevens naar betekenisvolle inzichten?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met onze recruiter via of .


zien we een match? Laten we elkaar beter leren kennen tijdens één of meerdere gesprekken zijn we allebei enthousiast over een samenwerking? zodra de handtekeningen zijn gezet, ben jij onze nieuwe collega. Nu al zin in. op jouw eerste werkdag stap jij binnen in een wereld waar je omringd wordt door verschillende mogelijkheden

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Currently we are specific looking for professionals who speak fluently Dutch.

Solliciteren bij Centric

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelFunctioneel Beheerder
Indicatie salaris (min – max]4000 – 4000
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheICT
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://careers.centric.eu/nl/vacatures/functioneel-beheerder-op-2024456491/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.