Informatie Manager KyK Scholen 29-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Informatie Manager KyK Scholen 29-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Adviseur ICT & Onderwijs

Informatie Manager

Verbind Technologie met Onderwijs!

Ben jij een technologisch speurneus met een passie voor onderwijs? Wil je een brug slaan tussen de dynamische wereld van ICT en de schoolteams, leerlingen en directie? Dan hebben wij een uitdagende functie voor jou!

Wat ga je doen?

Op het snijvlak van onderwijs en ICT en informatievoorziening is nog veel te doen. En daarbij kunnen we jouw expertise goed gebruiken! Je bent meer dan iemand die interesse heeft in ICT-werkzaamheden. Je bent als het ware een detective binnen ons onderwijs. Je zoekt naar de makkelijkste, meest logische en begrijpelijke oplossingen voor complexe vraagstukken. Je brengt mensen samen door te zorgen dat iedereen elkaar begrijpt. Als bruggenbouwer verbind je technologie met onderwijs. Concrete oplossingen aandragen is jouw kracht. Je zorgt ervoor dat de digitale informatiestromen binnen onze stichting beheersbaar blijven. Daarnaast wil je begrijpen hoe dingen werken, welke stappen we moeten nemen, en hoe we technologie kunnen gebruiken om dingen beter te doen. Het is een beetje als een spannende speurtocht waarbij we het beste voor KyK willen vinden. Samenwerken is ontzettend belangrijk, het in beweging krijgen om iets nog beter te maken. En het allerbelangrijkste is dat iedereen blij is met het eindresultaat!

Jouw missie?

Het onderwijs van KyK in beweging brengen door slimme, veilige en toegankelijke (digitale) informatievoorziening neer te zetten.

Wie zoeken we?

Je hebt inzicht in ICT en informatie processen en begrijpt hoe dingen werken op de scholen van KyK. Je weet welke stappen nodig zijn om bijvoorbeeld een les te geven of een gaaf project te doen en vanuit hier denk je na over hoe technologie kan helpen om deze activiteiten nog leuker en beter te maken. Je kiest de juiste ICT-middelen uit, zoals computers, tablets, apps en internettools. Je zorgt ervoor dat deze middelen goed werken en veilig zijn voor iedereen. Zelf actief kennis ophalen en connectie maken met andere experts, doe je graag. Je zit boven op nieuwe ontwikkelingen in je vakgebied en analyseert hoe je deze kunt vertalen naar heldere adviezen. Daarbij let je goed op de samenhang met andere ontwikkelingen die de ICT-omgeving op scholen raken. Zo leg je steeds de juiste verbindingen. Je geeft advies over hoe wij binnen KyK de informatiestromen beheersbaar houden en hoe we deze soepel kunnen laten verlopen.

Gewenste kwalificaties:

  • Je hebt een (pas) afgeronde opleiding op minimaal hbo-niveau, bij voorkeur in een relevante richting zoals informatiemanagement, bedrijfskundige informatie of bedrijfskunde.
  • Het geven van (strategisch) advies en het ontwikkelen van beleid maakt je bevlogen
  • Je hebt niet alleen een goed begrip van de technische aspecten van ICT-infrastructuren, maar je bent ook nieuwsgierig naar de nieuwste technologische ontwikkelingen en vertrouwd met de gangbare ICT-terminologie. Als je dit om kan zetten in concrete stappen en doelen is dat een grote toegevoegde waarde.
  • Je bent goed in het nadenken over complexe vraagstukken en je bedenkt via een slimme strategie ook een passende en logische oplossing
  • Het zou fantastisch zijn als je al bekend bent met AVG, maar als je je er graag in wilt verdiepen, juichen we dat ook toe!

Wat bieden we?

Bij KyK bieden we een functie binnen een "gewoon leuke" organisatie die waarde hecht aan innovatie en kwaliteit. Je komt te werken op ons servicebureau. Je hebt de mogelijkheid om een mooie bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en groei van onze scholen op het vakgebied ICT en informatievoorziening. We bieden ruimte voor zowel professionele als persoonlijke ontwikkeling, met mogelijkheden voor training en opleiding. In onze inspirerende en collegiale werkomgeving staat samenwerking en teamwork centraal. Dit betekent dat je bij KyK een geweldige werkplek kunt vinden waar je kunt groeien, leren en samenwerken met inspirerende collega's!

Zie jij jezelf in deze rol?

Solliciteer dan snel en word onze nieuwe ICT/Informatiemanager Onderwijs! We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten en samen te werken aan een succesvolle toekomst voor KyK. Neem contact op met onze : .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelInformatiemanager
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOnderwijs/Opleiding
LocatieSneek, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.kykscholen.nl/adviseur-ict-onderwijs-informatie-manager/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.