Junior Juridisch Adviseur Maandag 22-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Junior Juridisch Adviseur Maandag 22-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Over de functie

Ben jij klaar om jouw passie voor recht te laten bruisen als Junior Juridisch Adviseur? We zoeken een energieke en enthousiaste teamspeler die barst van de juridische creativiteit en klaar is om de wereld van wetten en regels op zijn kop te zetten!

Wat ga je doen als junior juridisch adviseur?

Als junior juridisch adviseur houd je je bezig met advisering op allerlei bestuursrechtelijk vraagstukken (sociaal recht, APV, bijzondere wetten, WABO), bezwaar- en beroep, WOB verzoeken zijn taken die in deze functie voorbij kunnen komen. Ook ben je bezig met het deelnemen aan in- en externe overlegverbanden met diverse externe partijen als ingenieursbureaus, architectenbureaus, aannemers, waterschappen, rijks- en provinciale overheden, regionale samenwerkingsverbanden, bedrijven, burgers en andere partijen met als doel om gezamenlijk tot een goed plan te komen. Voor overleggen of andere belangrijke afspraken ben je op kantoor maar de rest van de tijd is er ook de mogelijkheid om vanuit huis te werken.

Functie eisen

Waar wij heel blij van worden.

 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding op het gebied van Rechten, Ruimtelijke Ordening of Planologie;
 • Je hebt minimaal 1 jaar stage- of werkervaring bij een gemeentelijke organisatie;
 • Je beschikt over kennis omtrent relevante wet- en regelgeving. Betreft de Wet ruimtelijke ordening en Wet algemene bepaling en Omgevingsrecht;
 • Je hebt kennis van de nieuwe Omgevingswet.

Waar we jou blij mee maken.

 • Een uitdagende functie in jouw regio bij een overheidsinstantie;
 • Een salaris tussen de €2505-€3667;
 • Reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer;
 • Dertiende maand;
 • 8,33% vakantiegeld en 25 vakantiedagen;
 • Trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden via de Maandag® Academy;
 • Vrijblijvende netwerkbijeenkomsten van club Maandag®;
 • Persoonlijke begeleiding van zowel een recruiter als een accountmanager.

Durf jij het aan?

Laat ons niet langer in spanning, maar reageer direct. Toch nog wat vragen? Neem dan contact met ons op, dan helpen we je graag! 

Over het bedrijf

Opdrachtgever

Welkom op onze dynamische werkplek in het hart van onze bruisende gemeente. Hier krijg je de kans om als Junior Juridisch Adviseur deel uit te maken van een energiek team dat de stad juridisch vormgeeft en beschermt. Je zult betrokken zijn bij belangrijke projecten, complexe vraagstukken oplossen en lokale ondernemers adviseren. Jouw werk zal directe impact hebben op het welzijn en de groei van onze gemeente. Sluit je aan bij ons team en laat jouw juridische expertise schitteren in deze inspirerende omgeving.

Maandag®

Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden. Dat is werk dat past bij hun capaciteiten, ambities en voorkeuren. Werk waarin ze hun talenten kunnen benutten en ontwikkelen, dat voldoende uitdaging en afwisseling biedt. En in een omgeving die voldoende inclusief, divers en sociaal is. Want alleen dan brengen mensen elke dag weer frisse energie mee naar de werkvloer. Hebben ze zin om dingen aan te pakken. En krijgen ze dingen gedaan. Want: wie houdt van zijn of haar werk heeft altijd zin in maandag.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Junior Juridisch Adviseur die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelJuridisch Adviseur
Indicatie salaris (min – max]2500 – 3500
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevenssabine.visser@maandag.nl , 31620163566 https://www.maandag.nl
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108217519?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.