Orderpicker Foox 24-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Orderpicker Foox 24-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Orderpicker (Franeker) - fulltime en/of parttime

Hoe gaat jouw dag eruit zien?
Na een korte inwerkperiode in het magazijn ga je orders picken en packen, inruimen en controleren. Je sorteert de gecontroleerde orders en zet ze gereed voor transport.
Het opruimen en schoonhouden van je werkplek en het magazijn hoort ook bij jouw werkzaamheden en verder doe je alle voorkomende werkzaamheden binnen de logistiek.
Waarom past deze functie bij jou?
Je wilt graag (flexibel) in de logistiek werken en je geeft zelf je beschikbaarheid aan! Hele dagen werken (8 uur) is in deze functie heel goed mogelijk, maar het kan ook als parttime baan, bijvoorbeeld naast je studie. Heb je voorkeur voor werkdagen en/of tijden? Daar komen we samen wel uit. Wij werken van maandag t/m vrijdag van 06.00 tot 22.00 uur, maar ook op zaterdag kan dit een keer voorkomen. Je kunt goed omgaan met werkdruk want de orders moeten klaar en de slogan "handen uit de mouwen" is jou niet vreemd.
Wat bieden wij jou?
Wij bieden je een leuke flexibele functie op een afdeling waar we met passie en plezier de organisatie vooruit helpen. Onze informele organisatie met een platte structuur is continu in ontwikkeling en jij ontwikkelt je mee! Het salaris en andere arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO FSGIL en mede afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring. De uurlonen zijn conform cao FSGiL schaal 1:

Bruto uurloon: Bruto uurloon incl. vakantiegeld en -uren

15 jaar: € 5,46 15 jaar: € 6,46
16 jaar: € 6,74 16 jaar: € 7,98
17 jaar: € 7,88 17 jaar: € 9,33
18 jaar: € 9,16 18 jaar: € 10,84
19 jaar: € 10,29 19 jaar: € 12,18
20 jaar: € 11,55 20 jaar: € 13,67
Vanaf 21 jaar: € 13,28 Vanaf 21 jaar: € 15,72

Er kunnen toeslagen van toepassing zijn.
Waarom past FOOX bij jou?
Medewerkers zijn het gezicht en de kracht van onze organisatie. Betrokkenheid van medewerkers wordt verwacht en gewaardeerd, ambities kunnen worden nagestreefd en persoonlijke groei en ontwikkeling wordt gestimuleerd. FOOX heeft een platte organisatiestructuur waardoor er veel ruimte is voor ieders inbreng. Een persoonlijke band vinden we ondanks ons groeiende bedrijf erg belangrijk.
Locatie
FOOX | Bergsma Franeker BV, Edisonstraat 14, 8801 PN FRANEKER
Klaar voor de start?
Ben je enthousiast over deze functie en over FOOX? Weet je van aanpakken en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Reageer dan direct en stuur je sollicitatie met CV naar
Heb je liever nog wat informatie? Bel dan met onze afdeling P&O, .
Voorbehoud
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Aan alle werving- en selectiebureaus: deze vacature is alleen bedoeld voor sollicitanten die zelf op zoek zijn naar en baan bij ons bedrijf, niet voor W&S bureaus of individuen die zich laten vertegenwoordigen door een W&S bureau.
Bent u klant bij ?

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelOrderpicker
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauVMBO/MAVO
Aantal uren (min – max)15 – 15
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieFraneker, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://foox.nl/vacatures/orderpicker-franeker-fulltime-enof-parttime

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.