Sociaal Psychiatrische Verpleegkundige Stichting Alliade 22-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Sociaal Psychiatrische Verpleegkundige Stichting Alliade 22-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

A

 • Alliade logoAlliade logo

Nog 19 dagen om te reageren

Sociaal psychiatrische verpleegkundige

Leeuwarden/ Drachten

Ben jij sociaal psychiatrische verpleegkundige en werk je graag in een poliklinische behandelsetting, maar ga je ook graag op pad? Kom bij ons enthousiaste, gedreven team en krijg de vrijheid om jouw rol naar eigen inzicht vorm te geven en te laten bloeien.

Voor de poli van Alliade zijn wij, voor 24 uur per week, op zoek naar een:

Sociaal psychiatrische verpleegkundige

Locatie Leeuwarden/ Drachten Contractduur jaar Contractduur 24 uur Sluiting vacature 11-06-2024 Vacaturenummer v24.0282

Je gaat werken op de polinkliniek van Alliade, onderdeel van de Centrale Behandeldienst, waar alle behandelaren zijn ondergebracht (o.a. gedragskundigen, medici en paramedici, vaktherapeuten, geestelijk verzorgers, systeemtherapeuten en psychodiagnostisch werkers). De polikliniek biedt specialistische GGZ-behandelingen aan mensen met een (licht) verstandelijke beperking en bijkomende psychiatrische uitdagingen op het gebied van onder andere angst, stemming, trauma, persoonlijkheid, seksuologie en onbegrepen gedrag.

Je gaat doen

In de rol van sociaal psychiatrisch verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de behandeling en begeleiding van cliënten met psychiatrische of psychosociale uitdagingen in combinatie met een verstandelijke beperking. Je werkt voornamelijk ambulant, met huisbezoeken aan cliënten, en je bouwt nauwe samenwerkingen op met collega's en andere zorgverleners.

Je specialiseert je in complexe psychosociale en psychiatrische problematiek, waarbij je ondersteuning biedt in ingewikkelde zorgsituaties. Je bent betrokken bij farmacotherapie en geeft passende voorlichting. Daarnaast speel je een cruciale rol bij cliënten in (chronische) crisis, waarbij je niet alleen aandacht hebt voor de cliënt maar ook voor diens omgeving.

Jij zorgt voor steun en stabiliteit, en helpt bij het voortdurend inschatten van de situatie, de veiligheid en eventuele suïcidaliteit. Met jouw kennis van de sociale omgeving draag je bij aan het creëren van de ideale omstandigheden voor behandeling. Doordat deze functie nieuw is binnen onze polikliniek, krijg je veel ruimte om samen met collega's jouw rol vorm te geven.

We vragen van jou

We zoeken iemand die denkt in mogelijkheden, kritisch is op de rol van de SPV'er binnen onze werkzaamheden, en streeft naar een stevige positie van de functie binnen ons multidisciplinaire team. Verder vragen wij:

 • Een afgeronde hbo-opleiding tot verpleegkundige en een SPV diploma
 • Een BIG registratie
 • Een AGB code of bent bereid deze aan te vragen
 • Registratie in het kwaliteitsregister V&V SPV
 • Tevens ben je in het bezit van een rijbewijs en een auto.

Je krijgt van ons

Een functie waarin je veel ruimte hebt om de verantwoordelijke rol zelf in te vullen, met eigen initiatieven te komen en je te kunnen ontplooien! En dat in een dynamische werkomgeving en binnen een enthousiast team van deskundige en ervaren hulpverleners en ondersteunend personeel.Verder bieden we jou o.a.;

 • Een contract voor 24 uur per week
 • Een goed salaris van max. € 4.806,00 bruto per maand o.b.v. 36 uur. De inschaling is afhankelijk van ervaring (FWG 55 conform cao gehandicaptenzorg)
 • Naast vakantietoeslag ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Een passende reiskostenvergoeding
 • En nog meer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling en bedrijfsfitness.

Waar kun je terecht voor informatie over de functie?

Leuk! We zien graag jouw reactie tegemoet. Reageren kan tot en met dinsdag 11 juni 2024 via onderstaande button 'solliciteren' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Voor inhoudelijke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Milou Fiselier, manager centrale behandeldienst poli via . Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij , , via telefoonnummer .

Alliade logoAlliade logo

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelSociaal Psychiatrisch Verpleegkundige
Indicatie salaris (min – max]4806 – 4806
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)24 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.alliade.nl/werken-bij/vacatures/4825/sociaal-psychiatrische-verpleegkundige

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.