Traineeship Online Marketing Brandmerck 12-04-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Traineeship Online Marketing Brandmerck 12-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Wij zijn op zoek naar de toekomstige online marketeer van Brandmerck. Ben je net afgestudeerd, heb je affiniteit met online marketing en ben je op zoek naar een startersfunctie? Dan hebben wij een uitdagende functie voor jou.

 • Traineeship Online marketing
 • 32-40 uur
 • Sneek
 • Startersfunctie
 • Per direct

Wat zoeken wij?

Door de snelle groei zijn we op zoek naar iemand die tijdens een traineeship alles wil leren over online marketing. Tijdens dit traineeship ga je alles leren over de verschillende aspecten van online marketing. Waarbij Social Ads de eerste focus zal worden. Je gaat actief meewerken, meedenken en bijdragen aan het opzetten en de optimalisatie van verschillende campagnes in Facebook, Instagram, LinkedIn en Pinterest voor onze klanten. Wij zijn op zoek naar een doener die de regie neemt over zijn/haar eigen werkzaamheden. Je past je makkelijk aan en kunt snel schakelen. Je hebt een sterke affiniteit met marketing en bent er op gebrand om commerciële doelen te behalen. Je hebt oog voor detail en bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing. Dit kun jij goed overbrengen op jouw klanten. Zodat je samen met jouw eigen klanten zorgt voor een succesvolle samenwerking.

Hoe ziet je werkdag eruit?

Je begint de dag tussen 07:00 en 09:30. Met een mooie afwisseling tussen thuiswerken en op kantoor. De globale weekplanning heb je aan het begin van het kwartaal al gemaakt. Tijdens de start van de dag zorg je voor de ideale indeling van jouw agenda. Daarna ga je meteen aan de slag met de voorbereiding van het voortgangsgesprek dat je met één van jouw klanten hebt. Vervolgens ga je aan de slag met een analyse van de resultaten van een Facebook Ads campagne. Naar aanleiding van de analyse maak je een nieuwe campagne en geef je de klant een update via de e-mail. Je had nog een vraag openstaan bij een Google Ads collega waarmee je samen een project draait. Dit overleg je kort en noteert de acties direct in de taak die volgende week staat ingepland. Je maakt een lekkere lunch voor jezelf en doet een ronde mee met tafeltennissen.

Na de lunch start je met de weekly van Team Ads. Hierdoor ben je meteen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing en de bijzonderheden van alle projecten. Daarna kun je de Facebook en Instagram campagnes opzetten voor een nieuwe klant. Met alle informatie vanuit de strategie ben jij in staat om ijzersterke campagnes op te zetten die direct goed converteren. Je informeert de klant telefonisch over de campagnes en bespreekt nog een aantal details die je direct daarna verwerkt. Je sluit je dag af met een voortgangsgesprek met een ondernemer. Met een duidelijk presentatie deel je alle resultaten en kijk je vooruit naar de plannen voor de komende maanden. Na het gesprek verwerk je alle actiepunten en zit jouw dag er op.

Herken jij je in onderstaande?

 • Je hebt bent net afgestudeerd;
 • Je hebt gevoel voor taal & cijfers;
 • Je bent leergierig en geniet van winnen;
 • Je neemt de regie over je eigen werkzaamheden;
 • Je wordt enthousiast van online marketing;
 • Je bent communicatief sterk;
 • Je bent een collega waar je op kunt bouwen.

"Na mijn afstuderen is het traineeship bij Brandmerck de perfecte stap in mijn online marketing carriere"
Jelte van der Meulen Content Marketeer bij Brandmerck

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelOnline Marketeer
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieSneek, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.brandmerck.nl/vacature-traineeship-online-marketing/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.