Verzorgende IG Thuiszorg Leeuwarden Zuid Kwadrantgroep 03-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Verzorgende IG Thuiszorg Leeuwarden Zuid Kwadrantgroep 03-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Logo HHPalet

Aa

Verzorgende IG thuiszorg Leeuwarden Zuid en Midden

Leeuwarden

Parttime

MBO

2.466 - 3.256

Kruimelpad

 1. Verzorgende IG thuiszorg Leeuwarden Zuid en Midden

Wil jij als Verzorgende IG het verschil maken bij de mensen thuis en daarbij Positieve Gezondheid inzetten? Kom dan de thuiszorgteams in Leeuwarden versterken!

In het kort

Vast contract

24 uur per week

€ 2.466 - € 3.256

Werken met Positieve Gezondheid

Werken als IG'er met Positieve Gezondheid

'Positieve gezondheid' is een manier om breder te kijken naar de zorg. Het accent ligt niet op ziekte, maar op de cliënt en op alles wat zijn of haar leven betekenisvol maakt. Met deze bredere benadering draag je als Verzorgende IG bij aan het vermogen van mensen om met de fysieke, emotionele en sociale uitdagingen van het leven om te gaan. Én om zoveel mogelijk de eigen regie te voeren. Thuiszorg gebaseerd op de principes van Positieve gezondheid sluit bovendien goed aan bij de zorg van een grote groep huisartsen die hier al mee werkt. Door te werken vanuit de principes van Positieve Gezondheid, verbetert de ervaren kwaliteit van leven van cliënten, terwijl er minder formele zorg nodig is. Voor jou als Verzorgende IG is het inspirerend en uitdagend om te werken met Positieve Gezondheid als uitgangspunt.

vertelt je waarom zij haar werk zo leuk vindt:

'Ik werk al sinds 2007 met heel veel plezier in mijn huidige team in de thuiszorg in Leeuwarden. Iedere cliënt op mijn route heeft andere soort zorg nodig, dit maakt het werk erg afwisselend en leuk. Sinds wij werken vanuit de principes van 'Positieve Gezondheid' merk ik dat er meer aandacht wordt besteed aan wat daadwerkelijk belangrijk is voor de cliënt. We bespreken dit tijdens de werkoverleggen ook regelmatig en kijken samen hoe we vanuit Positieve Gezondheid de kwaliteit van leven kunnen verbeteren. Soms kun je met kleine oplossingen al een groot verschil maken. Bijvoorbeeld als een cliënt aangeeft dat hij zich eenzaam voelt, ga ik in ons netwerk kijken hoe ik hierin kan helpen.''

Waar ga je werken?

Voor meerdere teams in Leeuwarden zoeken we een Verzorgende IG. De stad Leeuwarden hebben we opgedeeld in Noord, Zuid en Midden . Deze vacature is voor de wijken in Zuid en Midden Leeuwarden. Voor alle locaties geldt dat je aan de slag gaat in een klein, zelfsturend team met ongeveer 15 collega's. Dit zijn VIG'ers, Verpleegkundigen en een wijkverpleegkundige. Samen met je collega's draag je zorg voor de cliënten in jouw wijk. Je coördineert het zorgproces, onderhoudt nauw contact met de cliënt, signaleert problemen, organiseert extra zorg of stuurt juist aan op het afbouwen van zorg. Natuurlijk verricht je de gebruikelijke zorg- en verpleegtaken, waarbij je de zelfredzaamheid van de cliënt bevordert of zoveel mogelijk in stand houdt. Je werkt samen in een zelf organiserend team. De neventaken, zoals het begeleiden van leerlingen, plannen van de routes of de rol van ergocoach of digicoach, verdelen jullie onderling. Als team bepaal je hoe vaak je overlegt, een scholingsmoment plant of een specifiek thema bespreekt.

De thuiszorgteams in Leeuwarden zijn onderdeel van Palet. Palet biedt in iedere fase van het leven zorg en ondersteuning. Van huishoudelijke hulp tot volledige verzorging, verpleging en specialistische zorg. Thuis of in één van onze woonzorgcentra. Palet is onderdeel van KwadrantGroep. KwadrantGroep bestaat uit de zorgbedrijven Elkander, De Friese Wouden, Palet, KwadrantGroep Hulp en servicepakket MeiJo.

Dit ben jij

Je hebt een afgeronde diploma tot Verzorgende IG en bent in het bezit van je rijbewijs en een auto. Ervaring vinden we niet belangrijk. Liefde voor het vak en het omarmen van de principes van Positieve Gezondheid wel!

Waarom KwadrantGroep?

 • Je salaris is afhankelijk van kennis en ervaring en ligt tussen € 2.466 en
  € 3.256 voor een 36-urige werkweek (schaal FWG 35 in cao VVT);
 • Je krijgt direct een contract voor onbepaalde tijd voor 24 uur per week;
 • Je hebt 237 verlofuren op fulltime basis (36 uur per week);
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een reiskostenvergoeding, 8% vakantietoeslag, eindejaarsuitkering 8,33%, een collectieve ziektekostenverzekering, pensioenregeling, vergoeding voor een fitnessabonnement, fietsregeling, korting op je telefoonabonnement, onregelmatigheidstoeslag en het gebruik van een tablet;
 • Mogelijkheid tot voordelig aanschaffen van een fiets, laptop of tablet en voordeel op geselecteerde vakanties;
 • Ruime ontwikkeling- en opleidingsmogelijkheden. Onder meer online trainingen via Goodhabitz, verplichte scholingen en scholingen op maat;
 • Wil je graag meer uren werken bovenop je contract? Dan geven wij de mogelijkheid om extra te werken binnen de flexpool van KwadrantGroep.

Solliciteer!

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan snel via de 'sollicitatiebutton'. Als we voldoende nieuwe collega's hebben gevonden, sluiten we de vacature.


Ben je nog niet overtuigd en wil je eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Marrit Hovinga, wijkverpleegkundige op telefoonnummer .

Wil je weten wie je toekomstige collega's worden en wat hun ervaringen zijn bij onze organisatie? Lees hier hun verhaal https://www.kwadrantgroep.nl/werken-bij/werken-bij-ons

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerzorgende Ig
Indicatie salaris (min – max]3256 – 3256
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)24 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.kwadrantgroep.nl/werken-bij/vacatures/verzorgende-ig-thuiszorg-leeuwarden-zuid-en-midden

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.