Allround Tandartsassistent Centrum Bijzondere Tandheelkunde Medisch Centrum Leeuwarden 14-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Allround Tandartsassistent Centrum Bijzondere Tandheelkunde Medisch Centrum Leeuwarden 14-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Huidige: Allround tandartsassistent Centrum Bijzondere Tandheelkunde MCL

Allround tandartsassistent Centrum Bijzondere Tandheelkunde MCL

Salaris €2391 - €3484

Arbeidscontract 28-32 uur per week

Opleidingsniveau mbo

Solliciteer tot en met 28 mei 2024

Salaris €2391 - €3484

Arbeidscontract 28-32 uur per week

Opleidingsniveau mbo

Solliciteer tot en met 28 mei 2024

Binnen onze polikliniek Centrum Bijzondere Tandheelkunde worden patiënten gezien die extra tandheelkundige zorg nodig hebben. Ben jij iemand die de patiënt altijd op de eerste plek zet en wil jij je bijdrage leveren aan de zorg binnen het MCL? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ben jij een ervaren en energieke tandartsassistent met oog voor de patiënt en voor het team? Kom ook werken bij #teamMCL.

Jij bij MCL

Als tandartsassistent zet je de patiënt altijd op de eerste plek. Je assisteert de tandartsen bij onderzoek en/of behandelingen. Het begeleiden van de patiënt voor, tijdens en na het onderzoek en/of behandeling, is je op het lijf geschreven. Verder voer je verrichtingen uit zoals het maken van röntgenfoto's en gebitsafdrukken. Je bent accuraat en secuur in administratieve werkzaamheden. Tevens assisteer je de tandarts op het Operatie Centrum bij behandelingen in narcose.

Werken bij #teamMCL betekent:

  • Je dienstverband bij het MCL: je krijgt een tijdelijke aanstelling voor de duur van een jaar voor 28-32 per week, met de intentie tot een vaste aanstelling. De functie is conform Cao Ziekenhuizen ingedeeld in salarisschaal FWG 40.
  • Arbeidsextra's: het MCL biedt 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering. Naast het vakantieverlof, krijg je een eigen extra verlofbudget (PLB). Als medewerker van het MCL kun je gebruik maken van een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket.

Jouw afdeling en collega's

Binnen het Centrum Bijzondere Tandheelkunde wordt een breed scala aan patiënten gezien. Hierbij kun je denken aan onder andere oncologische- en schisis patiënten, extreem angstige kinderen, patiënten met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking en in verpleeghuis of ziekenhuis opgenomen patiënten. In het centrum werken tandartsen, tandartsassistentes/ preventie assistentes, medisch secretaresses en mondhygiënisten.

Dit ben jij

Jouw inlevingsvermogen, positieve instelling en geduld zorgen ervoor dat de patiënt zich op z'n gemak voelt, en met een lach weer vertrekt. Omdat geen patiënt en behandeling hetzelfde is, ben je stressbestendig, flexibel en leergierig. Je vindt het belangrijk om je te blijven ontwikkelen, zowel vakinhoudelijk als organisatorisch. Mocht je hier hulp bij nodig hebben dan bieden wij dit graag aan.

Onderdeel zijn van een team vind je fijn, je bent flexibel, je staat klaar voor je collega's, maar je kunt ook prima zelfstandig werken.

Jouw kennis en ervaring:

  • Je bent in het bezit van het diploma tandartsassistent en/of preventie assistent.
  • Je hebt bij voorkeur enige jaren ervaring als tandartsassistent
  • Computersystemen maak je je gemakkelijk eigen.

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op maandag 3 juni, aan het einde van de middag.

#teamMCL

Wil jij ook komen werken bij #teamMCL? Of alvast even digitaal sfeerproeven? Bekijk ons Instagramaccount @mcleeuwarden .

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Nieuwsgierig geworden?

Onze recruiters staan voor je klaar!

Recruiter van het MCL

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelTandartsassistent
Indicatie salaris (min – max]2391 – 3484
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)28 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijmcl.nl/vacatures/allround-tandartsassistent-centrum-bijzondere-tandheelkunde-mcl

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.