AV Assistent Faber Audiovisuals 26-12-2023

  1. Vacatures Winsum
  2. AV Assistent Faber Audiovisuals 26-12-2023

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Contact

+31 (0)88 322 3700

Houd je van hard werken, veel afwisseling en heb je affiniteit met of een achtergrond in de IT, Elektrotechniek of AV branche? Ben je leergierig en gedreven om kennis tot je te nemen? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega!

Interview met in haar functie als AV Assistent

Interview met - AV Assistent

Door het interne leertraject en de mogelijkheden tot zelfstudie en cursussen heeft iedereen de kans om zijn eigen doelstelling te behalen.

Naast de samenwerking met Firda met betrekking tot de tweejarige MBO opleiding Podium & Evenementen Techniek, heeft Faber ook een eigen intern leertraject waarin je in 8 maanden (fulltime) wordt opgeleid tot operationele assistent in onze eigen Faber Academy. Een ideale kans voor zowel zij-instromers als jonge mensen die net van school komen.

De fases van het leertraject

In dit interne traject krijg je na selectie, een arbeidscontract voor 8 maanden aangeboden. Binnen deze 8 maanden word je opgeleid en ingewerkt volgens een helder leerplan. Je moet alle verplichte modules (theoretisch en praktijkgericht) afronden met voldoende resultaat om te kunnen slagen voor de opleiding. Lukt dat, dan krijg je een vervolgcontract aangeboden voor nog eens 1 jaar, om je verder te kunnen ontwikkelen in de Event Technologie.

Binnen het leertraject werk je eerst op verschillende afdelingen mee. Je begint in ons Warehouse om te leren hoe (soms kwetsbare) apparatuur gestructureerd moet worden opgeslagen, ingepakt, geladen en gelost.

Daarna ga je naar de afdeling Quality Control. Op deze afdeling wordt de retour gekomen apparatuur gecontroleerd op eventuele defecten. Hier krijg je meer inzicht in de techniek van de materialen waarmee je gaat werken.

Studenten Faber Academy bezig met opbouwen LED schermRegieset en aansturing van LED processoren

Trainingen en workshops

Tijdens deze periodes beginnen ook de trainingen en workshops al, zodat je in korte tijd veel informatie krijgt over producten en werkwijzes binnen Faber.

In de volgende fase worden theoretische trainingen gekoppeld aan praktijkopdrachten, die je op projectlocaties of in de project-simulatie omgeving in de Faber Academy moet uitvoeren.

Na 8 maanden volgt een eindbeoordeling aan de hand van de resultaten van je theorie- en praktijkopdrachten. Scoor je alles voldoende en heb jij je geschiktheid voor de branche laten zien? Dan heb je het traject afgerond en ben je inzetbaar bij Faber op "assistent" niveau. In een afrondend gesprek zullen de vervolgmogelijkheden met je worden besproken en kan een nieuw contract worden opgesteld.

Wij bieden:

  • Een arbeidsovereenkomst voor 8 maanden voor de periode van het leertraject
  • Grote kans op een arbeidsovereenkomst na einde van het leertraject
  • Een interne opleiding waarmee je de basis legt voor je verdere ontwikkeling
  • Veel werkervaring
  • Een uitdagende leer-werkomgeving waarin je internationaal ervaring opdoet

Ben je geïnteresseerd?

Meld je direct aan

Spreekt bovenstaande je aan en herken jij jezelf in dit profiel? Meld je dan aan via het formulier en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelOnderwijsassistent
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheHandel/Groothandel
LocatieSt.-Annaparochie, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://faber-av.com/nl/over-ons/faber-academy/intern-leertraject/?language=https://faber-av.com/nl/over-ons/faber-academy/intern-leertraject/&language=https%3A%2F%2Ffaber-av.com%2Fnl%2Fover-ons%2Ffaber-academy%2Fintern-leertraject%2F

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.

De laatste vacatures in Winsum: