Groepsleider Dewulf 09-12-2023

 1. Vacatures Winsum
 2. Groepsleider Dewulf 09-12-2023

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Groepsleider (NL)

Wil jij de verantwoordelijkheid nemen om productietargets te monitoren, productielijnen te verbeteren en processen en medewerkers mee te helpen ontwikkelen?

Als Groepsleider voor onze fabriek in Winsum, signaleer en initieer je verbeteringen aan de productielijnen en los je complexe, langdurige issues aan de lijnen op.

In deze functie rapporteert je aan de Manager Operations en stuur je 8 tot 10 teamleiders aan die samen dagelijks verantwoordelijk zijn voor circa 100 medewerkers.

Verdere verantwoordelijkheden in de functie van Groepsleider zijn:

 • Je organiseert de afdelingswerkzaamheden en zorgt dat teamleden op de hoogte zijn van de planningsprioriteiten.
 • Je coördineert het afdelingsoverleg om te sturen op kwaliteit en voortgang én zorgt voor een adequate kwalitatieve en kwantitatieve personeelsbezetting.
 • Je monitort de productie-indicatoren (KPI's) en stuurt bij om de productietargets te behalen.
 • Je treedt op in geval van langdurige verstoringen in de productie en komt met passende oplossingen om verstoringen te verhelpen en prioritiseert het werk bij verstoringen.
 • Je optimaliseert de aanwezige kennis en kunde binnen de groep om nu, en in de toekomst, te kunnen voldoen aan de gestelde eisen.
 • Je analyseert het bestaande productieproces en achterhaalt bottlenecks in dit proces, gebruik makend van LEAN-principes.
 • Je onderzoekt mogelijkheden om het productieproces efficiënter in te richten, in samenwerking met andere afdelingen en/of externe leveranciers.
 • Je komt met verbetervoorstellen en licht deze plannen toe aan de Manager Operations voor de (investerings)beslissing.
 • Je begeleidt, coacht en motiveert de teamleiders, zodat zij in staat zijn om targets en output met hun team te behalen.
 • Je geeft input voor de begroting van de afdeling en realiseert een adequate overleg- en communicatiestructuur binnen de afdelingen.

Wat vragen wij :

 • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding in een technische richting.
 • Je bent een ervaren leidinggevende en hebt minimaal 5 tot 8 jaar als leidinggevende binnen de productie/assemblage/techniek gewerkt.
 • Je bent computervaardig en vindt het geen probleem om indien nodig Engels te spreken.
 • Daarnaast ben je enthousiast, sta je stevig in je schoenen en neem je verantwoordelijkheden voor je werkzaamheden.

Wat bieden wij:

 • Een marktconform salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (C.A.O. Metalektro o.a. 40 vrije dagen);
 • Een no-nonsense bedrijfscultuur met ruimte voor eigen initiatief, inspirerende multidisciplinaire teams en - soms onverwachte - ontplooiingskansen;
 • Een omgeving waarin innovatie (vernieuwend denken), betrouwbaar (constante kwaliteit leveren en afspraken nakomen), met de klant economisch meedenken en prettig samenwerken onze bedrijfswaarden zijn

Bedrijfsprofiel

Dewulf is een topspeler op wereldschaal en full-liner in machines voor de teelt van aardappelen en wortelgewassen. Met 3 vestigingen - in België, Nederland en Roemenië - is de onderneming dé referentie in het ontwikkelen en vervaardigen van landbouwmachines voor grondbewerking, het poten, oogsten, inschuren, sorteren en transporteren van aardappelen en groenten.

In het meer dan 77 jaar oude familiebedrijf staat de 3 e generatie dynamisch aan het roer.

Innovatie, betrouwbaarheid, aangenaam samenwerken en met de klant economisch meedenken zijn de hoekstenen van onze beleidsvoering. Bij Dewulf in Winsum (Fr) wordt met een team van circa 130-150 collega's machines ontwikkeld en geproduceerd.


---

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelGroepsleider
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieWinsum Fr, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.dewulfgroup.com/en/job-openings/?detail=groepsleider-nl

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.