Medewerker Welzijn Patyna 15-02-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Medewerker Welzijn Patyna 15-02-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Huidige: Medewerker Welzijn - Martenahiem Tzum

Medewerker Welzijn - Martenahiem Tzum

Zeg ja tegen Patyna! Zeg ja tegen de functie van Medewerker Welzijn in Tzum. Zeg ja tegen zorgen voor anderen en zeg ja tegen 'mei elkoar'.

Plaats Tzum

Plaatsingsdatum 14 februari 2024

Sluitingsdatum 29 februari 2024

Uur per week 16 - 24 uren per week

Salarisgroep FWG 35

Martenahiem zoekt..
Een enthousiaste collega, die een bijdrage wil leveren aan een fijn wonen, welbevinden en goede zorg voor onze bewoners. In Martenahiem werken wij toe naar kleinschalig werken vanuit huiskamers. Doordat we toewerken naar kleinschalig werken, zijn wij als team in ontwikkeling en wordt flexibele inzet en enthousiasme gevraagd, waarbij je zelfstandig en oplossingsgericht kunt werken.

Je bent met name werkzaam in een huiskamer met een groep van circa 8 cliënten met dementie. Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Je zet de cliënt centraal en gaat vanuit een mensgerichte en praktische instelling te werk.

Martenahiem

Woonzorgcentrum Martenahiem is prachtig gelegen aan de rand van Tzum. De locatie is omringd met een ruime tuin waar u in alle rust kunt genieten van het buitenleven en het mooie uitzicht over de landerijen.

Wat doe je als Medewerker Welzijn in Martenahiem?
Als medewerker welzijn staat jouw werk in het teken van onze bewoners. Jij bent de verbindende factor tussen bewoner, de familie, het zorgteam en de behandelaren. Dat doe je niet alleen, maar samen met jouw collega's in een hecht team.

Als jouw dienst begint, start je na overleg met je collega op één van de huiskamers en raadpleeg je de rapportages van de voorgaande diensten.Zo ben je goed op de hoogte aan het begin van je dienst en kun je aan de slag. Je start met het klaarzetten van het ontbijt en zo nodig, haal en breng je bewoners van en naar hun appartement. Je zorgt voor een goede sfeer waarbij de bewoners in alle rust en gezelligheid kunnen eten, koffie drinken en hun maaltijd nuttigen. Daarbij stimuleer je om bewoners kleine activiteiten te laten uitvoeren of samen een activiteit te doen.

Naast het bieden van de dagstructuur op de huiskamer, verricht je ook eenvoudige ADL taken, zoals hulp bij toiletgang en de bewoner van en naar bed brengen. Tijdens je taken is het belangrijk om aandacht te houden voor de bewoners en een luisterend oor te bieden. In het middaguur kunnen gezamenlijke activiteiten worden georganiseerd, waarbij je contact hebt met onze vrijwilligers. Aan het einde van je dienst rapporteer je bijzonderheden en draag je over aan collega's van de volgende dienst. Met zorg draag je dit over en zo weet je dat het goed komt.

Daarnaast ben je als evv'er verantwoordelijk voor het dossier van één of twee bewonersen neem je deel aan bijvoorbeeld MDO's of gedragsvisites.

De huiskamers zijn alle dagen open; er zijn 2 dagdiensten van 07.30-15.30 uur en 1 middag/avonddienst van 15.15-20.30 uur.

Jouw toekomstige werkplek
Martenahiem is een kleinschalige locatie met een persoonlijke en huiselijke sfeer. In totaal zijn er 36 appartementen verdeeld over twee verdiepingen. Op iedere verdieping is een huiskamer aanwezig. Het is prachtig gelegen aan de rand van Tzum. Wij leveren zowel PG als somatische zorg. Het team van Martenahiem kenmerkt zich als ''mei elkoar'' en de onderlinge samenwerking is gemoedelijk. Wij werken hier met veel plezier.

Wat heb je daarvoor nodig?

- Je beschikt over een vakgerichte diploma op mbo niveau 3;

- Je bent in staat de cliënten te motiveren tot instandhouding van zelfredzaamheid;

- Je beschikt over een inlevingsvermogen waarbij jij je in anderen kan plaatsen;

- Je bent behulpzaam en flexibel bij het begeleiden van cliënten:

- Je hebt kennis van de doelgroep.

Zeg ja tegen uitstekende arbeidsvoorwaarden
Bij Patyna staan we voor fijn wonen, welbevinden en goede zorg voor onze cliënten. Natuurlijk ben jij als collega even belangrijk. Zonder jou en alle andere collega's kunnen wij niet onze missie en visie nastreven. Werken bij Patyna betekent:

- Een dynamische werkomgeving met fijne collega's;

- Een functie in FWG 35. Het salaris is conform de cao VVT;

- Een contract voor bepaalde tijd van 16-24 uur per week;

- Een vakantietoeslag (8%) en een eindejaarsuitkering (8,33%);

- Volop mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling;

- Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn;

- Een tegemoetkoming in de reiskosten;

- Aanvullende (fiscale) arbeidsvoorwaarden waar je zelf uit mag kiezen, zoals een fietsregeling.

Ben jij enthousiast geworden? Dan zoeken wij jou!
Via de sollicitatieknop kun je gemakkelijk je CV en motivatie opsturen. Je ontvangt vervolgens altijd een bevestiging van ons. Heb je deze niet ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met (, ).

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelSlaapwacht
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)16 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVrijwilliger
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieTzum, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.patyna.nl/werken-en-leren/vacatures/medewerker-welzijn---martenahiem-tzum

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.