Verzorgende IG (Zorgkundige) Patyna 15-09-2023

  1. Vacatures Winsum
  2. Verzorgende IG (Zorgkundige) Patyna 15-09-2023

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Huidige: Verzorgende IG (zorgkundige)

Verzorgende IG (zorgkundige)

Zeg ja tegen Patyna! Zeg ja tegen de functie van Verzorgende IG bij Martenahiem te Tzum. Zeg ja tegen zorgen voor anderen en zeg ja tegen 'mei elkoar'.

Wat doe je als Verzorgende IG (Zorgkundige) in Martenahiem?

Als zorgkundige staat jouw werk in het teken van onze bewoners. Jij bent de verbindende factor tussen bewoner, de familie, de verpleegkundige en de behandelaren. Dat doe je niet alleen, maar samen met jouw collega's in een hecht team.

Als jouw dienst begint, start je met overleg met collega's en raadpleeg je de rapportages van de voorgaande diensten.Zo ben je goed op de hoogte aan het begin van je dienst en kun je aan de slag. Je voert je werkzaamheden uit aan de hand van het zorgleefplan en je rapporteert bijzonderheden in het dossier. Daarnaastbenje als evv'er verantwoordelijk voor het dossier van één of twee bewoners

Naast de ADL taken, voer je ook verpleegtechnische handelingen uit zoals het verzorgen van wonden, het geven van injecties en het toedienen van medicatie. Tijdens deze taken is het belangrijk om aandacht te houden voor de bewoners en een luisterend oor te bieden. Samen met jouw collega's ondersteun je bij de maaltijden en activiteiten op de locatie. Aan het einde van je dienst rapporteer je bijzonderheden en draag je over aan collega's van de volgende dienst. Met zorg draag je dit over en zo weet je dat het goed komt.

Jouw toekomstige werkplek
Martenahiem is een kleinschalige locatie met een persoonlijke en huiselijke sfeer. In totaal zijn er 36 appartementen verdeeld over twee verdiepingen. Het is prachtig gelegen aan de rand van Tzum. Wij leveren zowel PG als somatische zorg. Het team van Martenahiem kenmerkt zich als ''mei elkoar'' en de onderlinge samenwerking is gemoedelijk. Wij werken hier met veel plezier.

Zeg ja tegen uitstekende arbeidsvoorwaarden

Bij Patyna staan we voor fijn wonen, welbevinden en goede zorg voor onze cliënten. Natuurlijk ben jij als collega even belangrijk. Zonder jou en alle andere collega's kunnen wij niet onze missie en visie nastreven. Werken bij Patyna betekent:

  • Een dynamische werkomgeving met fijne collega's;
  • Een functie in FWG 35. Het salaris is conform de cao VVT;
  • Een contract voor onbepaalde tijd van 16-28 uur per week;
  • Een vakantietoeslag (8%) en een eindejaarsuitkering (8,33%);
  • Volop mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling;
  • Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn;
  • Een tegemoetkoming in de reiskosten;
  • Aanvullende (fiscale) arbeidsvoorwaarden waar je zelf uit mag kiezen, zoals een fietsregeling.

Voel jij je aangesproken bij het lezen van deze vacature? Zeg dan ja tegen Patyna!

Stuur je cv en motivatie via onderstaande button en we nemen snel contact met je op. Heb je geen ontvangstbevestiging van ons ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met (, ) of Berber Groenveld (locatieverpleegkundige, ).

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerzorgende Ig
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)16 – 28
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieTzum, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.patyna.nl/werken-en-leren/vacatures/verzorgende-ig-zorgkundige-13

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.

De laatste vacatures in Winsum: