Verpleegkundige Patyna 31-01-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Verpleegkundige Patyna 31-01-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Wat doe je als MBO Verpleegkundige in Martenahiem?

Als verpleegkundige draag je samen met het team de verantwoordelijkheid voor de zorg en het welzijn van de bewoner in de dag- en avonddiensten. Daarnaast ben je actief betrokken bij werkgroepen en neem je initiatieven bij nieuwe ontwikkelingen.

Als jouw dienst begint, start je met overleg met collega's en raadpleeg je de zorgdossiers.Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van het verpleegkundig proces rondom de bewoner. Je stelt samen met de zorgkundigen de zorgplannen op en aan de hand van dit zorgplan hou jij je bezig met het verzorgen, verplegen en begeleiden van de bewoners. Tijdens jouw dienst komen collega's ook met inhoudelijke vragen bij je. Als verpleegkundige in Martenahiem heb je ook een belangrijke rol als buddy. Daarnaast begeleid je stagiaires en leerlingen. Kortom, je hebt een belangrijke rol in het team! Als verpleegkundige ben je de spin in het web als het gaat om het goed ondersteunen bij het leven wat de bewoners willen leiden. Een mooie én belangrijke taak. Daarnaast zorg je nog voor de juiste verwerking van de signaleringen die je hebt gedaan tijdens jouw werkdag.

Martenahiem

Woonzorgcentrum Martenahiem is prachtig gelegen aan de rand van Tzum. De locatie is omringd met een ruime tuin waar u in alle rust kunt genieten van het buitenleven en het mooie uitzicht over de landerijen.

Zeg ja tegen uitstekende arbeidsvoorwaarden
Bij Patyna staan we voor fijn wonen, welbevinden en goede zorg voor onze cliënten. Natuurlijk ben jij als collega even belangrijk. Zonder jou en alle andere collega's kunnen wij niet onze missie en visie nastreven. Werken bij Patyna betekent:

  • Een dynamische werkomgeving met fijne collega's;
  • Een functie in FWG 45. Het salaris is conform de cao VVT;
  • Een contract voor onbepaalde tijd voor 20-24 uur per week;
  • Een vakantietoeslag (8%) en een eindejaarsuitkering van (8,33%);
  • Volop mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling;
  • Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn;
  • Een tegemoetkoming in de reiskosten;
  • Aanvullende (fiscale) arbeidsvoorwaarden waar je zelf uit mag kiezen, zoals een fietsregeling.

Voel jij je aangesproken bij het lezen van deze vacature? Zeg dan ja tegen Patyna!

Stuur je cv en motivatie via onderstaande button en we nemen snel contact met je op. Heb je geen ontvangstbevestiging van ons ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met (, ).

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerpleegkundige
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)20 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractStage
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieTzum, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.patyna.nl/werken-en-leren/vacatures/mbo-verpleegkundige-9

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.