HR Adviseur Groot Heerenveen 27-04-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. HR Adviseur Groot Heerenveen 27-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

  • za, 27 april 2024

HR Adviseur

HR Adviseur Jobz-on

Ben jij een (ervaren) HR adviseur en opzoek naar een nieuwe baan waarin je van betekenis bent? Bij onze opdrachtgever in Bolsward maken ze dan graag kennis met je! Wanneer je beschikt over een frisse blik en graag wilt bijdragen aan de verdere groei van dit prachtige bedrijf rest je nog maar één ding: solliciteren!

Wat bieden wij?
Contract: Tijdelijke functie
Uren: 32 tot 40 uur per week
Salaris: Goed, op basis van kennis en ervaring
Vakantiedagen: 27 vakantie & 13 ADV dagen
Secundaire arbeidsvoorwaarden: Flexibele werktijden en thuiswerk mogelijkheden.
Wat ga je doen?
Ben jij in staat het HR beleid verder uit te rollen en te professionaliseren? Dan is dit de uitgelezen kans om je kennis en ervaring te delen.Je bent in deze rol sparringpartner aangaande diverse HR vraagstukken, ook ben je verantwoordelijk voor het werven van nieuwe werknemers en verbind je op een natuurlijke wijze mensen aan elkaar. Je adviseert en coacht waar nodig met aandacht voor zowel de business als de mens.Je adviseert het MT aangaande het verbeteren van het HR beleid, hierbij hou je ontwikkelingen in de markt scherp in de gaten.Je hebt veel creatieve vrijheid in het uitvoeren van je functie. Voor de komende jaren staat er een ambitieuze groei van de organisatie op de planning, hierin draag je bij op het gebied van HR en personeelsmanagement.Ervaring binnen verzuimbegeleiding? Dat komt goed uit want ook dit valt binnen je takenpakket!
Met jouw energie en ervaring wordt de bedrijfscultuur naar buiten uitgedragen zodat men een sterk werkgeversmerk neerzet. Je bent nauw betrokken bij de aanname -en onboarding processen en je ondersteund tevens de leidinggevenden.Met jouw frisse aanpak op het gebied van HR gaan wij op volle kracht vooruit!EenEen dynamische en creatieve tijdelijke functie dus voor een communicatieve en sensitieve HR adviseur!
Wie zoeken wij?
Voor de functie van HR adviseur zoeken wij een energieke en communicatieve collega die een duidelijke passie heeft voor HR. Je hebt een duidelijke visie over goed werkgeverschap. Afwachten is niet jouw stijl en je neemt graag het voortouw. Je weet op creatieve en sensitieve wijze in te spelen op verschillende karakters binnen de organisatie en je bent in staat de juiste stakeholders mee te nemen in je enthousiasme. Verder ben je oplossingsgericht, handel je doortastend, werk je accuraat en werk je zelfstandig.
Daarnaast verwachten we dat je;
• Beschikt over HBO werk -en denkniveau met bij voorkeur een afgeronde opleiding richting HR(M);
• Minimaal 3 jaar relevante werkervaring heb binnen het HR werkveld;
• Zowel de Nederlandse als de Engelse taal beheerst in woord en geschrift.
• Zin hebt in een tijdelijke maar wel hele toffe functie waarin je van betekenis kunt zijn!

  • Link ophalen

    Gekopieerd


komt uit op 18 april 2024

Koop lokaal - Bij onze vrienden

Agenda

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHr Adviseur
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheOverig
LocatieBolsward, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.grootheerenveen.nl/nieuws/vacatures/79888/hr-adviseur

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.