Onderzoeker Stichting Planbureau Fryslân 29-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Onderzoeker Stichting Planbureau Fryslân 29-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Planbureau Fryslân

Over de organisatie

Planbureau Fryslân is een kleine organisatie met een team onderzoekers die gespecialiseerd zijn in diverse onderzoeksmethoden en thema's. De directeur-bestuurder is het gezicht naar buiten toe en stuurt de organisatie als geheel aan. Er zijn programmaleiders die verantwoordelijk zijn voor de vormgeving van een programma, de verbinding met relevante andere partijen voor dit programma en de inhoudelijk aansturing van de onderzoekers in projecten.

Alle onderzoekers en data-analisten werken zoveel mogelijk zelfstandig aan hun taken. Ook begeleiden zij stagiaires en eventuele junior-medewerkers. De bureaumanager is de spin in het web en organiseert bijeenkomsten en evenementen. Een communicatieadviseur zorgt samen met een vormgevingsbureau voor heldere en toegankelijke communicatie. Verder werkt Planbureau Fryslân samen met Fers als het gaat om ondersteuning bij financiën, ICT, en p&o.

Solliciteren gaat via een externe website.

Stage lopen bij Planbureau Fryslân

Ben je hbo- of wo-student en heb je interesse in onderzoek en/of data? Dan hebben we een uitdagende stageplek voor je! Elk halfjaar zijn er diverse stagemogelijkheden bij het planbureau. Van het helpen bij het opzetten van interviews tot een bijdrage leveren aan Panel Fryslân , j ouw onderzoek en werkzaamheden leveren een zinvolle bijdrage .

Planbureau Fryslân draagt bij aan het vergroten van beleids- en bestuurskracht in Fryslân. Dat doen we door monitoring, onderzoek naar het Friese burgerperspectief en verdiepende onderzoeken. Alle onderzoeken worden openbaar gemaakt.

Stagiairs krijgen hun OV-reiskosten vergoed en krijgen beschikking over een werklaptop.

Ben je geïnteresseerd om bij ons stage te lopen? Stuur dan een open sollicitatie naar de stagecoördinator (), we komen graag met je in contact! Samen kijken we dan wat jouw stagemogelijkheden zijn.

Onderwerpen

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBedrijfskundige
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)24 – 28
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.planbureaufryslan.nl/over-ons/werken-bij-ons/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.