Stagiaire Crisisbeheersing Veiligheidsregio Fryslân 24-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Stagiaire Crisisbeheersing Veiligheidsregio Fryslân 24-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Veiligheidsregio Fryslân

 • Stagiair Crisisbeheersing

Leeuwarden, Stage

Voor de periode september 2024 tot en met januari 2025 zijn wij op zoek naar een stagiair Crisisbeheersing.

Advies bij evenementen

Voor grote evenementen en/ of risicovolle evenementen geeft Veiligheidsregio Fryslân een advies aan de gemeente. Daarnaast kan het op basis van het risicoprofiel van het evenement noodzakelijk zijn om een gezamenlijk advies uit te brengen vanuit de politie, brandweer en GHOR. Zij denken niet alleen mee in de voorbereiding, maar ook tijdens en na afloop van een evenement. Uitgangspunt daarbij is dat de veiligheid van bezoekers, deelnemers en omwonenden voorop staat, zonder dat dit ten koste gaat van het feestelijk verloop van een evenement.


Tijdens je stageperiode zul je betrokken worden bij een boeiend project over multidisciplinaire evenementenadvisering voor Veiligheidsregio Fryslân. Om hiervoor een visie op te stellen willen we graag een onderzoek doen: Hoe hebben andere veiligheidsregio's multidisciplinaire evenementenadvisering georganiseerd en wat zijn de wensen van de verschillende actoren? Als stagiair krijg je de kans om ervaring op te doen in netwerken en crisisbeheersing.

Wil je meedenken en ons adviseren over multidisciplinaire evenementenadvisering voor de toekomst? Dan is deze stageopdracht geschikt voor jou!

Opleidingsrichting: integrale veiligheid, vierdejaars.

Wat ga je doen?

Je geeft invulling aan je opdracht door bijvoorbeeld een deskresearch uit te voeren, interviews af te nemen of informatie op te zoeken in de literatuur. Ook eigen initiatief en ideeën om de opdracht succesvol uit te voeren worden zeker gewaardeerd! Naast deze stageopdracht krijg je de ruimte om mee te lopen met medewerkers van de Veiligheidsregio.

Over deze competenties beschik jij

 • Nieuwsgierig en innovatief;
 • Kritisch;
 • Zelfstandig;
 • Ondernemend;

Wat bieden we jou?

 • Een leuke stageplek bij een dynamische afdeling;
 • Veel ruimte om de opdracht af te stemmen op jouw persoonlijke voorkeuren en die vanuit jouw opleiding;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • € 300,- stagevergoeding per maand bij een werkweek van 36 uur.

Bijzonderheden

Het overleggen van de Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vormt een onderdeel van de sollicitatieprocedure.


Interesse?

Dan horen we graag van jou! Je kunt tot en met 21 juni 2024 solliciteren via onderstaande knop. De gesprekken vinden plaats op 3 juli. Houd je hier rekening mee?

Sluitingsdatum 21 juni 2024

Werken bij Veiligheidsregio Fryslân

Onder Veiligheidsregio Fryslân vallen bestuurlijk -naast crisisbeheersing- ook GGD Fryslân en Brandweer Fryslân. Daarnaast zijn er 200 crisisfunctionarissen uit andere organisaties actief voor Veiligheidsregio Fryslân.

Veiligheidsregio Fryslân kenmerkt zich als betrouwbaar, slagvaardig en betrokken.

Logo Veiligheidsregio Fryslân (1)

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAdviseur Integrale Veiligheid
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractStage
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.veiligheidsregiofryslan.nl/over-veiligheidsregio-frysl%C3%A2n/werken-bij-veiligheidsregio-frysl%C3%A2n/actuele-vacatures/stagiair-crisisbeheersing/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.