Interviewer Stichting De Friesland 10-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Interviewer Stichting De Friesland 10-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Visit Friesland

13 april - 19 mei

Word interviewer in Friesland en verdien vrijwilligersuren of EC's

friesland style

Zoek je een leerzame manier om verplichte vrijwilligersuren of EC's te verdienen? Word interviewer in Friesland! Ga in gesprek met bezoekers, verzamel inzichten en verbeter je communicatievaardigheden terwijl je bijdraagt aan toeristische ontwikkeling. Gedurende het jaar zijn er diverse evenementen en locaties waar je aan de slag kunt.

Sneekweek

We hebben interviewers nodig voor de Sneekweek van 2 tot en met 8 augustus. In totaal zoeken we 9 interviewers die gedurende vier dagen bezoekers actief benaderen en met een iPad een vragenlijst afnemen. Als interviewer voor de Sneekweek krijg je een vrijwilligersvergoeding van €20 per uur. Een shift duurt 3 uur en bij voorkeur werk je twee shifts op een dag.

De begeleiding wordt verzorgd door Stichting Sneekweek en het verzamelpunt is op hun kantoor aan de Zwarteweg 4 in Sneek, op 5-10 minuten loopafstand van station Sneek.

Andere data

Kun je niet tijdens de Sneekweek? Geen probleem! Als je interesse hebt om een andere keer te interviewen voor vrijwilligersuren of EC's, meld je dan aan en geef aan dat we je op de hoogte mogen houden van andere evenementen.

Meld je hier aan

We nemen binnen een week contact met je op. Vul je gegevens in:

Friesland.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: Provinsje Fryslân

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelInterviewer
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVrijwilliger
BrancheBanken/Financiële dienstverlening
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.friesland.nl/nl/merkfryslan/word-interviewer-in-friesland

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.