Mbb'er Nucleaire Geneeskunde Medisch Centrum Leeuwarden 17-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Mbb’er Nucleaire Geneeskunde Medisch Centrum Leeuwarden 17-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Logo Werken bij MCLMCL ziekenhuis Leeuwarden foto Nucleair MBRT PET scan met medewerker

MBB'er Nucleaire Geneeskunde MCL

Salaris €3047 - €4324

Arbeidscontract 24-32 uur per week

Opleidingsniveau hbo

Solliciteer tot en met 06 juni 2024

Salaris €3047 - €4324

Arbeidscontract 24-32 uur per week

Opleidingsniveau hbo

Solliciteer tot en met 06 juni 2024

Wij zijn er elke dag voor patiënten op het kwetsbare moment dat zij medische hulp nodig hebben. Wil jij ook bijdragen aan deze zorg binnen ons dynamische centrum Medische Beeldvormende Technieken (cMBT)? Stel jij het belang voor de patiënt voorop? Als MBB'er nucleaire geneeskunde ben je onderdeel van een dynamisch team dat hoogwaardige diagnostische en therapeutische zorg biedt aan patiënten in Leeuwarden en Heerenveen. Kom werken als MBB'er nucleaire geneeskunde bij #teamMCL!

Jij bij MCL

Als MBB'er nucleaire geneeskunde maak je onderdeel uit van ons team nucleaire geneeskunde en voer jij alle voorkomende werkzaamheden uit. Zoals de SPECT/CT, PET/CT, Dexa en Ergometrie. Nadat je volledig bent ingewerkt help je mee om de kwaliteit en continuïteit op de afdeling te borgen. Jij vindt het vanzelfsprekend om alle ontwikkelingen in het vakgebied op de voet te volgen en deze ontwikkelingen te vertalen binnen je eigen werk.

Bij het MCL staat jouw groei centraal. Je krijgt de kans om jezelf te blijven ontwikkelen terwijl je de beste zorg levert aan onze patiënten.

Jouw afdeling en collega's

Als MBB'er nucleaire geneeskunde kom jij te werken in een bevlogen team en werk jij samen met collega's met passie voor hun vak. Het centrum Medische Beeldvormende Technieken (cMBT) van het MCL biedt een breed scala aan diagnostische en therapeutische mogelijkheden, waaronder radiodiagnostiek, CT, MRI, echografie, angiografie en natuurlijk nucleaire geneeskunde. Onze afdeling beschikt over een eigen radiofarmacie en geavanceerde apparatuur en voert zowel conventionele als PET/CT diagnostiek uit, evenals therapeutische verrichtingen.

MCL ziekenhuis Leeuwarden foto Nucleair MBRT PET scan met medewerker

Iets met zorg en iets met techniek, dat was wat ik altijd al wilde combineren.

Werken bij #teamMCL betekent:

  • Een contract bij het MCL : je krijgt een aanstelling voor 24-32 uur per week. In eerste instantie voor de duur van een jaar, maar met de intentie om na een jaar dit om te zetten in een vast dienstverband. De functie is ingedeeld conform Cao Ziekenhuizen in FWG 50.
  • Arbeidsextra's: het MCL biedt 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering. Naast het vakantieverlof, krijg je een eigen extra verlofbudget (PLB). Als medewerker van het MCL kun je gebruik maken van een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket.

Onze arbeidsvoorwaarden

Dit ben jij

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega met een natuurlijke klantgerichte houding en resultaatgerichtheid. Je bent sociaal en kunt patiënten geruststellen en overtuigen. Met jouw flexibele, service- en resultaatgerichte houding sta jij voor verbondenheid!

Jouw kennis en ervaring

  • Een hbo MBRT-diploma of vergelijkbare opleiding.
  • Bij voorkeur ervaring als MBB'er nucleaire geneeskunde.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 13 juni.

#teamMCL

Wil jij ook komen werken bij #teamMCL? Of alvast even digitaal sfeerproeven? Bekijk ons Instagramaccount @mcleeuwarden

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMedisch Nucleair Werker
Indicatie salaris (min – max]3047 – 4324
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)24 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijmcl.nl/vacatures/mbber-nucleaire-geneeskunde-mcl

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.